Coaching & relatietherapie

Wat het ook is waar je last van hebt, onze coaching in Bussum brengt je rust, bevrijding en helderheid. Je ontvangt waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen in je leven. Én je komt tot veranderingen die je eerst niet voor mogelijk hield. Al snel merk je het verschil!

Life coaching

Lukt het je maar niet te doorbreken waar je tegenaan loopt? Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken of onzekerheid? Voel je niks of ben je juist heel emotioneel en voel je je daar ongemakkelijk bij? Of heb je behoefte aan een andere verandering, maar weet je niet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dán is het tijd voor onze persoonlijke coaching!

Persoonlijke Coaching

Burn-out coaching

Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? We pakken de oorzaak op mentaal, gedrag en emotioneel vlak aan. De uitputting die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. Dat kost immers veel energie en is een voedingsbodem voor stress. Onze coaching en burn-out therapie is er op gericht om deze emoties te verwerken en de ondermijnende gedachten los te laten.

Relatie coaching

Nemen ergernissen toe en staat dit de liefde in de weg? Weet je niet meer of je met elkaar door wilt? Is er misschien iets gebeurd wat moeilijk oplosbaar lijkt? Of mist de verbinding tussen jullie? Dan geeft onze relatiecoaching oftewel relatietherapie nieuwe inzichten en biedt nieuwe kansen.

Zakelijke coaching

Loop je vast op je werk, heb je te veel stress, raak je je motivatie kwijt of heb je burn-out klachten? Laat je te weinig van jezelf horen? Ben je toe aan een volgende stap, maar kom je daar zelf niet uit? Of ervaar je andere moeilijkheden in of op je werk? Wij helpen dit te doorbreken en geven je vernieuwende inzichten plus besef die tot positieve veranderingen leiden.

Hoe wij ons onderscheiden

We blijven bereikbaar

Na afloop werkt de coachingssessie door en ook dan zijn we bereikbaar voor jou. Dit omdat we warm en betrokken zijn en je ook tussen onze sessies door de nodige sturing geven. Wij gunnen jou namelijk een gelukkiger leven. En laten we eerlijk zijn: dat wil jij toch ook!  

Coaching van hoge kwaliteit

Je kunt rekenen op hoge kwaliteit. We zijn erkend en aangesloten bij dé Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgBovendien worden onze sessies door veel zorgverzekeraars vergoed.

Effectieve aanpak

We coachen met zijn tweeën, waardoor niks aan onze aandacht ontglipt. Mannelijk en vrouwelijk perspectief. Warm en begripvol. Intensief en zonodig confronterend. En daar waar praten niet meer helpt, werken we met muziek die gevoel losmaakt, rust geeft en tot de door jou gewenste verandering leidt.  

Waarom coaching / relatietherapie door ons?

Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt. We maken inzichtelijk wat je nodig hebt om dit te doorbreken. Dat is waar we vervolgens met je aan werken. Je laat de ballast los die je in de weg zit en je kunt meer en meer jezelf zijn.

Door onze sessies ervaar je meer rust, bevrijding en helderheid. Je krijgt waardevolle inzichten, die je direct kunt toepassen in je leven. Soms zijn woorden niet genoeg. Dan werken we met losmakende en helende muziek. Als dit de nodige verandering ondersteunt,  geeft Caroline een healing.  

Door onze unieke manier van werken doen we in elke sessie precies wat nodig is om je vooruit te helpen. Een vooruitgang die tot meer geluk leidt. Jouw geluk is ons doel. En de sessies werken door, nadat je onze praktijk uitloopt.

Onze coaching brengt je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. Dat geeft levenskracht. Onze relatietherapie is effectief en  haalt alles er uit dat er in zit.

 

Caroline Bun Coaching

Wie is Caroline Bun?

Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven.

Wie is Maurice Hirschhaut?

Maurice gaat niks of niemand uit de weg en is altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat.

Waarom coaching door ons?

Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt, want samen met jou ontdekken we wat je nodig hebt om dit te doorbreken. Daar werken we aan in onze sessies en al snel ervaar je meer  rust, bevrijding en helderheid. Je krijgt waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen in je leven. Soms zijn woorden niet genoeg. Dan werken we met losmakende en helende muziek. Soms geven we een healing.  

Wij, Maurice en Caroline, hebben een unieke manier van werken. In elke sessie doen we precies wat nodig is om je vooruit te helpen. En de sessies werken ook, nadat je onze praktijk uitloopt, door. Gebaseerd op de feedback van onze klanten en hun ervaringen durven we te stellen dat je met ons de snelste weg vindt naar een gelukkiger leven. We brengen je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. 

 

Caroline Bun

Wie is Caroline Bun?

Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven.

Wie is Maurice Hirschhaut?

Maurice gaat niks of niemand uit de weg en is altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat.

Ervaringen van klanten

Irene

Vastlopen op heel veel fronten in het leven. Als cadeautje voor mezelf ben ik zomaar naar Maurice en Caroline gegaan. Met humor wist Maurice mij een confronterende spiegel voor te houden, Caroline gaf mij een heel veilig gevoel. Muziek die heel veel los maakt, en het werk van hen samen, hebben mij nieuwe inzichten gegeven in mijn leven.

P.A.

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor wat jullie me hebben geleerd en hebben laten voelen. Het is een wonderbaarlijke, bijzondere en fantastische ervaring! Ik kan dit gevoel niet echt met woorden beschrijven, het is zo… magisch, uniek… Jullie doen heel mooi werk!!!

Kim

Ongelooflijk wat Caroline en Maurice kunnen doen samen! Ik raad dit iedereen aan! Ik dank ze uit de grond van mijn hart wat ze in zon korte tijd voor en met mij gedaan hebben.

Meer ervaringen van klanten>>