Life Coaching Bussum geeft jouw leven meer waarde

Als het je maar niet lukt om te doorbreken waar je last van hebt, kan je daar best onzeker van worden. Stress, spanningen, burn-out, een druk hoofd, weinig of juist heel veel emoties. Geen keuzes kunnen maken. Of behoefte aan een verandering, maar weet je niet precies wat en hoe? Dán ben je waarschijnlijk toe aan onze persoonlijke life coaching!

Doorbreek, wat je tot nu toe niet voor mogelijk hield

Onze life coaching wordt gegeven in Bussum, is volledig op maat en helpt je op een wonderlijke manier. Hoe we dat doen? We zien wat je in de weg zit, doorgronden wat je echt wilt en doorbreken dat wat nodig is.

Oude emoties die nog in je verstopt zitten, brengen we in beweging zonder diepgaand in je verleden te duiken. Ook helpen we je bij het stoppen van niet helpende gedachten. Zo raak je verlost van in de weg zittende emoties en ondermijnende denkpatronen.

Je bent dan geen energie meer kwijt aan het onderdrukken van emoties en vermoeiende hersenspinsels (gezamenlijk de hoofdoorzaak van een burn-out). Daardoor voel je ruimte en komt je levensenergie weer op gang. Dit geeft je de kracht om je grenzen te verleggen en buiten je comfort zone te stappen.

Emotie coaching

We leren je hoe je voortaan het beste met je emoties en je gedachten om kunt gaan. Op die manier hou je jezelf schoon. Dus heb je bijvoorbeeld last van stress, spanning, onrust, verdriet, angst of boosheid? We helpen je er vanaf.

Bovendien ga je weer voelen wat goed voor je is en wat niet. Dat is nodig voor het leven vanuit je gevoel. Zo kun je op jezelf vertrouwen en dichtbij jezelf blijven. Het helpt je om met onzekerheden om te gaan en maakt het makkelijker om keuzes te maken.

Burn-out herstel

Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? Deze burn-out behandeling pakt de oorzaak aan van je vermoeidheid. De vermoeidheid die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. Dat kost immers veel energie. Onze coaching en burn-out therapie is er op gericht om deze emoties te verwerken en de ondermijnende gedachten los te laten. Je wordt verlost van deze energievreters. En we leren je natuurlijk ook een nieuwe manier van voelen, denken en leven. Zo voorkom je voortaan een burn-out.

Gedrag veranderen

Wil je écht van bepaald gedrag af? Dan kunnen we je daarbij helpen. Zelfs dat wat je tot nu toe niet gelukt is. Doordat we met je op gevoelsniveau werken, is dat ook het niveau waar de verandering plaatsvindt. Je neemt afscheid van sociaal wenselijk of ‘please’ gedrag, je ontdekt wat jij wilt en je echte ik komt te voorschijn. Daar hoef je dan niet meer over na te denken. En zo pak je jóuw leven op.

Hoeveel sessies life coaching Bussum?

Verandering heeft tijd nodig. Tegelijkertijd doen we er met onze life coaching in Bussum álles aan om je zo snel mogelijk vooruit te helpen. Je kunt per sessie besluiten of je verder wilt. Het is dus niet nodig om je van te voren vast te leggen, tenzij je kiest voor een van onze coachingspakketten. 

We begeleiden je graag totdat je je weer helemaal goed voelt en de veranderingen in je systeem zitten. Dan heb je veerkracht waarvan je langdurig profiteert in je werk en alle andere aspecten van je leven. Ontspannen en met een gezonde dosis zelfvertrouwen je leven in. Dat is wat we je gunnen en waar we je graag bij helpen.

Details:

  • De kortste weg
  • Naar effectieve verandering
  • Met langdurig resultaat
Life Coaching Bussum geeft jouw leven meer waarde aanvragen

Hoe wij ons onderscheiden

We blijven bereikbaar

Na afloop werkt de coachingssessie door en ook dan zijn we bereikbaar voor jou. Dit omdat we warm en betrokken zijn en je ook tussen onze sessies door de nodige sturing geven. Wij gunnen jou namelijk een gelukkiger leven. En laten we eerlijk zijn: dat wil jij toch ook!  

Coaching van hoge kwaliteit

Je kunt rekenen op hoge kwaliteit. We zijn erkend en aangesloten bij dé Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgBovendien worden onze sessies door veel zorgverzekeraars vergoed.

Effectieve aanpak

We coachen met zijn tweeën, waardoor niks aan onze aandacht ontglipt. Mannelijk en vrouwelijk perspectief. Warm en begripvol. Intensief en zonodig confronterend. En daar waar praten niet meer helpt, werken we met muziek die gevoel losmaakt, rust geeft en tot de door jou gewenste verandering leidt. 

Waarom coaching / relatietherapie door ons?

Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt. We maken inzichtelijk wat je nodig hebt om dit te doorbreken. Dat is waar we vervolgens met je aan werken. Je laat de ballast los die je in de weg zit en je kunt meer en meer jezelf zijn.

Door onze sessies ervaar je meer rust, bevrijding en helderheid. Je krijgt waardevolle inzichten, die je direct kunt toepassen in je leven. Soms zijn woorden niet genoeg. Dan werken we met losmakende en helende muziek. Als dit de nodige verandering ondersteunt,  geeft Caroline een healing.  

Door onze unieke manier van werken doen we in elke sessie precies wat nodig is om je vooruit te helpen. Een vooruitgang die tot meer geluk leidt. Jouw geluk is ons doel. En de sessies werken door, nadat je onze praktijk uitloopt.

Onze coaching brengt je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. Dat geeft levenskracht. Onze relatietherapie is effectief en  haalt alles er uit dat er in zit.

 

Caroline Bun Coaching

Wie is Caroline Bun?

Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven.

Wie is Maurice Hirschhaut?

Maurice gaat niks of niemand uit de weg en is altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat.

Waarom coaching door ons?

Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt, want samen met jou ontdekken we wat je nodig hebt om dit te doorbreken. Daar werken we aan in onze sessies en al snel ervaar je meer  rust, bevrijding en helderheid. Je krijgt waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen in je leven. Soms zijn woorden niet genoeg. Dan werken we met losmakende en helende muziek. Soms geven we een healing.  

Wij, Maurice en Caroline, hebben een unieke manier van werken. In elke sessie doen we precies wat nodig is om je vooruit te helpen. En de sessies werken ook, nadat je onze praktijk uitloopt, door. Gebaseerd op de feedback van onze klanten en hun ervaringen durven we te stellen dat je met ons de snelste weg vindt naar een gelukkiger leven. We brengen je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. 

 

Caroline Bun

Wie is Caroline Bun?

Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven.

Wie is Maurice Hirschhaut?

Maurice gaat niks of niemand uit de weg en is altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat.

Ervaringen van klanten

Ellen

Het is zo ongelooflijk wat jullie voor mij in mijn leven betekend hebben. Eigenlijk heb ik daar geen woorden voor. Ik ben blij, zit goed in mijn vel, ben open naar anderen toe, geef mijn grenzen op een “normale” manier aan. Het leven lacht mij toe! Het best kan ik het nog omschrijven dat het voelt alsof ik opnieuw geboren ben. En dat ik nu mag zijn wie ik ben. Dank voor jullie liefde, aandacht, meedenken, eigenlijk alles!

Femke

Hoe kan ik beschrijven wat Caroline & Maurice doen… Ik weet wat het met me heeft gedaan. Dát is denk ik het belangrijkste. Op zoek naar hulp, om dichterbij mezelf te komen, bij mijn verdriet, bij mijn altijd oordelende ik, bij mijn nooit-tevreden ik, bij mijn altijd ja-zeggende ik etc…. En dat is gelukt. 1 sessie en ik ervaar RUST. Zó fijn. Meer tevredenheid. Vaker invoelen. Voelt dit goed? Wil ik dit doen? En ook gewoon nee zeggen. Dank je wel.

Sonja

Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol. Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder . Dankjewel daarvoor. Het was het geld zeker waard.

Meer ervaringen van klanten>>

Schrijf je in voor life coaching