We zijn open. Geen wachtlijst!

Contact

We staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Neem vrijblijvend contact op

We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en helpen je graag te ontdekken of wij de coaches zijn voor jou. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wij ontvangen klanten uit heel Nederland en België. Onze praktijk ligt centraal in Nederland, namelijk in Bussum, ’t Gooi (bij Hilversum) op 20 auto- of treinminuten van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Klik hier voor een wandelroute (11 minuten) vanaf NS Station Bussum-Zuid

Veelgestelde vragen

Kan ik voor een kosteloos intake gesprek komen?

Je kunt ons kosteloos bellen en schrijven met al je vragen. Die zullen we zo goed mogelijk beantwoorden. Zodra we een afspraak maken, mailen we je een intake formulier. Als je dit voorafgaand aan de eerste sessie aan ons terugstuurt, zorgen wij ervoor dat we jouw formulier hebben gelezen. Daarna gaan we meteen met je aan de slag. Een intake gesprek is daarom niet nodig.

Worden jullie sessies vergoed?

Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden onze sessies gedeeltelijk mits je hiervoor aanvullend verzekerd bent. Heb je een eigen bedrijf dan kun je coachingskosten mogelijk als bedrijfskosten in mindering brengen. Ben je in dienst, informeer dan naar persoonlijk ontwikkelings- of opleidingsbudget van je werkgever. 

Jullie bieden veel aan. Hoe weet ik wat het beste voor mij is?

Als je ons belt en vertelt waar je tegenaan loopt, kunnen we je hier snel over adviseren. Je kunt ook een eerste afspraak maken. We helpen je dan direct verder met dat wat nodig is. 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Aan het eind van een eerste sessie kunnen we je een indicatie geven. Het verschilt van mens tot mens en is uiteraard afhankelijk van waar je bij geholpen wilt worden. Je kunt ervan op aan dat we je altijd in een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk sessies vooruit helpen. 

Hoe gaat zo'n sessie

Elke sessie begint met een gesprek. In sommige sessies blijft het bij praten. Dat is dan nodig om bewuster te worden hoe het komt dat je je op een bepaalde manier voelt, denkt, gedraagt, overkomt of keer op keer in bepaalde situaties terecht komt. We leren je bijvoorbeeld om te gaan met je emoties, onrust en ondermijnende gedachten. Daar waar nodig werken we ook met speciale muziek (zie Hoe we werken). In dat geval ronden we altijd weer af met een afsluitend gesprek.