Gepubliceerd op: 13 januari 2018

Holly: geniet van het leven!

Holly, wat een prachtige boodschap heb jij de wereld gegeven, namelijk geniet van het leven! Wie Holly’s boodschap nog niet kent, lees het hier .

Gelukkig zijn

Een jonge vrouw van 27 jaar weet dat ze zal sterven aan kanker en beseft als geen ander waar het leven om gaat. Het doel van het leven is om gelukkig te zijn. Gelukkig te zijn met wat er in jouw leven aanwezig is. Dat betekent dat je je richt op de mooie dingen, dat wat fijn is, dat waar je dankbaar voor kunt zijn. En als je daar je aandacht op richt is dat veel en veel meer dan je nu waarschijnlijk beseft.

De wijsheden die Holly schrijft zijn prachtig en wezenlijk. En voor jou is het van groot belang om te beseffen dat jij deze levenswijsheden ook in jou hebt. Waarom wachten totdat je er mee wordt geconfronteerd dat je leven op het punt staat om te eindigen. Holly wist het van te voren. Iedere dag sterven mensen plotsklaps. Een ongeluk, een hartfalen, een longembolie, een herseninfarct, een misdrijf. Niemand is zijn leven zeker.

Een rijk spiritueel leven
Holly gunt iedereen een rijk spiritueel leven. Zij schreef dit op terwijl zij open stond voor dit alles. Een rijkdom en dat heeft haar hopelijk vertrouwen gegeven. Vertrouwen in wat er haar te wachten stond.

Het mensenleven is eindig. En voor velen is dat ook het einde van alles. Anderen hebben er het volste vertrouwen in dat dit niet het einde is. Ik behoor tot de laatste groep. En mocht Holly er voor hebben gekozen om na haar dood een ongeborene te gaan begeleiden in zijn of haar leven, dan is dat baby’tje gezegend. Een jonge frisse vrouw met veel wijsheid en levenslust. En als jij hier niks mee hebt, dan zal het je vast niet koud laten dat een jonge vrouw als Holly iedereen heeft opgeroepen het beste uit het leven te halen.

Geniet, verander of accepteer en maak je eigen keuzes

Haar boodschap: geniet van je leven en alles wat de moeite waard is, zolang het kan. Til niet te zwaar aan waar je je aan ergert. Verander dat wat je wilt veranderen en accepteer de rest. Maak je eigen keuzes en trek je niks aan van wat anderen van je vinden.

Humor en relativering zijn menselijke kwaliteiten die veel te brengen hebben en het leven luchtiger en gemakkelijk maken. Dank je Holly, ik voel me gesterkt door je. Gesterkt in waar ik voor sta en wat ik aan anderen overbreng. Jouw leven is voltooid, respect!!

Spirituele interesse? Lees hier verder>>

Coaching

Persoonlijke Coaching

Life coaching

Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken of onzekerheid? Of heb je behoefte aan een andere verandering, maar weet je niet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dán is het tijd voor onze life coaching in Bussum!

Burn-out klachten

Burn-out coaching

Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? We pakken de oorzaak op mentaal, gedrag en emotioneel vlak aan. De uitputting die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. 

Relatie coaching

Weten jullie niet meer of je met elkaar door wilt? Is er misschien iets gebeurd wat moeilijk oplosbaar lijkt? Of mist de verbinding tussen jullie? Dan geeft onze relatiecoaching oftewel relatietherapie jullie nieuwe inzichten en kansen.

Zakelijke coaching

Te veel stress, burn-out klachten of ga je met tegenzin naar je werk? Loop je vast als leidinggevende? Zit er iets anders dwars in je functioneren? Of ben je toe aan een volgende stap, maar kom je daar zelf niet uit?

Groepssessies

Speciaal voor iedereen die vastloopt in het leven, financieel afhankelijk is van een minimale uitkering of een gelijkwaardig laag inkomen en verder geen of weinig financiële middelen heeft, geven we groepssessies voor €45 per persoon/per keer.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs