Leugen
Gepubliceerd op: 11 november 2018

Leugen of waar?

Verwarrende informatie
Met het grootste gemak wordt een leugen verteld. En niet alleen in de politiek. Ook in de alternatieve wereld komt veel onzin voorbij. Jammer, omdat dit verwarrend is en ook niet goed voor de mens. Mensen weten niet meer waar ze aan toe zijn. Ze kijken om zich heen voor waarheidsvinding, maar daar gaan ze het níet vinden. Hoe weet je dan of iets waar of onzin is?
 
Het gaat het erom of het waar of onzin is voor jou. En om te achterhalen of iets waar is of een leugen, kun je maar bij één iemand te rade gaan. Het gaat erom wat jij zelf ervaart. En ervaren is een kwestie van voelen.  Alles wat jou verteld wordt, maar dat je niet zélf kunt ervaren, mag je onder het kopje ‘onzin’ scharen. Als je iets weet uit eigen ervaring, omdat je het zélf hebt gevoeld, gezien of gehoord (in alle eerlijkheid), dan valt het onder het kopje ‘waar’.
 
O ja, en alles waar je je hoofd over moet breken, kun je ook aan de kant schuiven. Levenswijsheden zijn namelijk simpel. Als iets ingewikkeld wordt, kun je er vanuit gaan dat het niet klopt.  Daar waar je een verward gevoel, geen lekker gevoel bij hebt, is NIET goed. Dat wat WEL goed en helder voelt, is WEL goed.
 
Je pure niet beïnvloede gevoel
Wat je voelt, moet je niet laten beïnvloeden door anderen. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Want voor je het weet, gebeurt dit wel door iets dat anderen hebben gezegd of geschreven. Probeer te onderscheiden wat jouw eigen pure, niet beïnvloede gevoel is. 
 
Er wordt veel nagepraat. Dat is merkbaar aan de woorden die worden gebruikt. Het jargon. Als je iemand hoort vertellen over wat hij of zij vindt en je hoort in feite ge-papegaai van wat velen zeggen. Als je iets vaak hoort en velen zeggen hetzelfde dan krijgt het iets vertrouwds en voor je het weet heb je het als je waarheid aangenomen. Het punt is dat niet meer zelf wordt gevoeld, maar dat wat door een ander is voorgespiegeld wordt overgenomen.
 
Zo zie je zelfs dat mensen die graag anders willen zijn, zich gedragen als kuddedieren. De afwijkenden gedragen zich ook als groep hetzelfde.
 
Eerst rust in je hoofd
Ben je verward en kun je niet meer goed bij je eigen gevoel? Dan is het tijd dat je tot rust komt in je hoofd. Als je denken stopt kun je je aandacht naar binnen richten. Op die manier kun je weer voelen wat waar is en wat een leugen is. Wat klopt voor jou en wat niet.
 
Het geeft je richting in je leven en is de opening naar wie jij echt bent en de spiritualiteit die voor jou beschikbaar is. Dat zit in jou, niet ver weg, niet in het universum. In jou kun je de hulp ervaren die voor jou beschikbaar is. Dit omdat jij een gevoelswezen bent. Een gevoelswezen gecreëerd door iets groters. Het heeft je op aarde gezet met toegang tot spirituele hulp.
 
MAAR je kunt dit alleen weten door het zelf te ervaren, het te voelen, niet omdat ik je dit nu vertel :-).
Wil jij je eigen spiritualiteit werkelijk zelf voelen? Klik dan hier!

Coaching

Persoonlijke Coaching

Life coaching

Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken of onzekerheid? Of heb je behoefte aan een andere verandering, maar weet je niet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dán is het tijd voor onze life coaching in Bussum!

Burn-out klachten

Burn-out coaching

Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? We pakken de oorzaak op mentaal, gedrag en emotioneel vlak aan. De uitputting die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. 

Relatie coaching

Weten jullie niet meer of je met elkaar door wilt? Is er misschien iets gebeurd wat moeilijk oplosbaar lijkt? Of mist de verbinding tussen jullie? Dan geeft onze relatiecoaching oftewel relatietherapie jullie nieuwe inzichten en kansen.

Zakelijke coaching

Te veel stress, burn-out klachten of ga je met tegenzin naar je werk? Loop je vast als leidinggevende? Zit er iets anders dwars in je functioneren? Of ben je toe aan een volgende stap, maar kom je daar zelf niet uit?

Groepssessies

Speciaal voor iedereen die vastloopt in het leven, financieel afhankelijk is van een minimale uitkering of een gelijkwaardig laag inkomen en verder geen of weinig financiële middelen heeft, geven we groepssessies voor €45 per persoon/per keer.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs