werken aan vertrouwen
Gepubliceerd op: 11 maart 2018

Vertrouwen houden

Vertrouwen houden is het smeermiddel voor je leven. Als je sloten, fietskettingen en scharnieren niet af en toe smeert dan gaan ze piepen en op den duur lopen ze vast. Het voordeel van smeermiddel op je fietsketting is dat dit lange tijd blijft zitten.  Als je vervalt in wantrouwen of angst dan is je smeermiddel weg en loopt je leven stroef.

Vertrouwen behouden vinden we vaak moeilijk omdat we niet weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Als we in vertrouwen zijn, hebben we het gevoel dat het goed komt en dat verandering mogelijk is. We weten alleen nog niet wanneer het goed komt.. Het niet weten hoe lang dit duurt stelt ons geduld ernstig op de proef. Het maakt ons onrustig, ongerust en om die reden eerder prikkelbaar. Het zijn de zorgen over iets wat niet goed loopt dat ons van binnen opvreet. En het enige medicijn dat hiervoor bestaat, naast er uiteraard alles er aan doen wat we kunnen, is het hebben en behouden van vertrouwen.

Wanneer we vertrouwen hebben, komt er een rust over ons. Dan voelt de situatie veel gemakkelijker aan en zien we alles rooskleuriger. We voelen ons anders, we gedragen ons anders en anderen reageren ook anders op ons. Het kan een ommekeer creëren in ons bestaan. Door te vertrouwen durven we ons gevoel weer toe te laten. In ons gevoel krijgen we ingevingen en wordt ons richting gegeven wat goed is en niet goed is voor ons. Kortom door in vertrouwen te leven en dit zo te behouden, kunnen we zonder alles over de toekomst te weten en te begrijpen, toch de juiste keuzes maken. Vertrouwen is een wonderlijk iets, dat ons leven verblijdt en verrijkt.

En het kost niks. Je hoeft er niet hard voor te werken. Je hoeft er niet de loterij voor te winnen. Het is al voor jou beschikbaar. Je hoeft het alleen maar in te ademen en te voelen. Je bent een gevoelswezen, in jouw lichaam zit je gevoelswezen. En als je er voor kiest, kun je het vertrouwen voelen dat in jouw gevoel al lang aanwezig is. Pak je vertrouwen (weer) op en ervaar het wonderlijke effect ervan. Kosteloos en kostbaar tegelijkertijd. Kosteloos omdat het gratis aanwezig is, kostbaar omdat het je zoveel biedt.

Klik hier als je wat hulp kunt gebruiken bij het hervinden of behouden van je vertrouwen>>

Coaching

Persoonlijke Coaching

Life coaching

Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken of onzekerheid? Of heb je behoefte aan een andere verandering, maar weet je niet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dán is het tijd voor onze life coaching in Bussum!

Burn-out klachten

Burn-out coaching

Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? We pakken de oorzaak op mentaal, gedrag en emotioneel vlak aan. De uitputting die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. 

Relatie coaching

Weten jullie niet meer of je met elkaar door wilt? Is er misschien iets gebeurd wat moeilijk oplosbaar lijkt? Of mist de verbinding tussen jullie? Dan geeft onze relatiecoaching oftewel relatietherapie jullie nieuwe inzichten en kansen.

Zakelijke coaching

Te veel stress, burn-out klachten of ga je met tegenzin naar je werk? Loop je vast als leidinggevende? Zit er iets anders dwars in je functioneren? Of ben je toe aan een volgende stap, maar kom je daar zelf niet uit?

Groepssessies

Speciaal voor iedereen die vastloopt in het leven, financieel afhankelijk is van een minimale uitkering of een gelijkwaardig laag inkomen en verder geen of weinig financiële middelen heeft, geven we groepssessies voor €45 per persoon/per keer.

Reacties

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Van Onzekerheid naar Zelfvertrouwen vergroten - Caroline Bun Coaching - […] Soms is het nodig om de kern van je onzekerheid eerst helder te hebben voordat je deze opgaande spiraal…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs