Spirituele Muziek

Maurice is al jaren muzikant en maakt tegenwoordig spirituele muziek samen met zijn begeleiders van ‘boven’. Muziek die je helpt de antwoorden te vinden in jezelf. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst achteraf. Een mystieke ervaring. Het verrast hem telkens weer.

Spirituele muziek om antwoorden te ontvangen

Elk muziekstuk heeft een ander treffend effect. Bijvoorbeeld muziek om de juiste vragen bij je omhoog te laten komen en aan je begeleiders te stellen. Muziek om antwoorden te ontvangen in de situatie waarin je je bevindt. En ook muziek die je helpt je begeleiders te voelen, je vertrouwen in hen te vergroten, je angst door hen te laten wegnemen, je te laten helen, en ga zo maar door. Inmiddels heeft Maurice een serie van drie albums met de naam Music From Above I, II en III. Eind 2019 is zijn vierde en zeer diepe album How the Spirits Sound uitgekomen. Zijn laatste album is uitgekomen in 2021, Life after life. Zijn laatste album is uitgebracht door het Amerikaanse bedrijf CDBaby. Maurice zijn spirituele muziek werkt diep in jouw wezen door en stelt je open om de hulp van je begeleiders van ‘boven’ binnen te laten.

De muziek is te vinden op het YouTube kanaal van Maurice Hirschhaut en in vrijwel alle online music stores en te beluisteren via alle grote streamingdiensten.

 

Music from Above, Vol. III

   

Music from Above, Vol. II

   

Music from Above, Vol. I

   

How the spirits sound

   

It Is Time

   

Freedom (Fight No More)