Ervaringen van klanten

Mandy van Vliet

Mijn man en ik hebben relatietherapie gedaan en ook zijn we een paar x alleen geweest.

Echt een topstel!! Zijn goed op elkaar ingespeeld, prikken snel door je heen, begeleiden je fantastisch.
Zijn niet van elle lange sessies.
Het is hard werken, maar dat is fijn. Er gebeurt wat.

Echt fijne lieve personen.
Dus zit je in de knoei dan adviseer ik pak de telefoon of mail, altijd gelijk antwoord en ga er voor.
Dankjewel Maurice en Caroline.

Edwin

Uniek! (H)eerlijk, confronterend, zeer professioneel, menselijk en warm. Man man, wat een werk is hier verzet. En wat ben ik er blij mee! Ruimte gecreëerd in de breedste zin. Meer in je gevoel gaan zitten, door te gaan waarnemen en te ervaren. En dan de energie die vrijkomt gaan gebruiken. Om hier te kunnen komen gebruiken Caroline en Maurice een aanpak die onderscheidend en uniek is. Beide zo mooi op elkaar ingespeeld én aanvullend. Ik benoem de recht voor zijn raap zijnde Maurice (heerlijk!), de bijzondere muziek die wordt gebruikt en het rustgevende en de warmte van Caroline. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal zo fijn & met resultaat 😘. Dank lieve Caroline en Maurice!

Barbara

Omdat de communicatie tussen mijn partner en mij niet zo lekker verliep, hebben we de hulp ingeroepen van Caroline en Maurice. Zij hebben ons met de gesprekken geholpen om weer helder en duidelijk met elkaar te communiceren. Erg blij mee!

Helena

Wij zijn fantastisch begeleid bij trauma verwerking door Caroline en Maurice. Zeer kundig en vriendelijk. Nemen alle tijd voor je. Resultaat al na 1 sessie. Wij kunnen deze praktijk van harte aanbevelen.

U

Fantastisch duo! Ze stellen de juiste vragen, delen hun eerlijke reflecties hoe vervelend die soms ook zijn 🙂 en snijden moeilijke, gevoelige kwesties op respectvolle manier aan. Precies wat je nodig hebt in een relatietherapie. We hebben heel veel aan Caroline en Maurice gehad. Ze doen hun werk met passie en liefde. 

K. – advocaat

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor mijn laatste sessie bij Caroline en Maurice was. Het was de afsluiting van een bijzondere periode waarin ik mezelf heb teruggevonden. Een hele diepe buiging voor Caroline en Maurice, die met hun professionaliteit en menselijkheid mij op een erg plezierige, maar ook confronterende wijze hebben begeleid!

H

Caroline en Maurice zijn een geweldig team die elkaar heel goed aanvullen. Ze zijn heel professioneel, analytisch, confronterend, empatisch en hebben een goed gevoel voor humor! Een absoute aanrader voor ieder stel dat dichter bij elkaar wilt komen!

Tessa (26 jaar)

Ik vind het heel bijzonder hoe Caroline en Maurice mij in een bijzonder korte periode van 4 weken hebben geholpen alle niet verwerkte emoties uit het verleden, los te laten. Dit klinkt onmogelijk, maar het is echt gelukt en ik en mijn omgeving merken het aan van alles. Ik kwam binnen als een hoopje ellende en ben in die 4 weken weer gelukkig, blij en opgewekt geworden. Ik voel me een ander mens. Caroline en Maurice, ontzettend bedankt hiervoor!

Jelle

Caroline en Maurice zijn twee geweldige coaches die je leren om terug te gaan naar je gevoel. Zij laten je weer voelen wie je daadwerkelijk bent. Zij hebben mij fantastisch geholpen en zijn nog steeds belangrijk voor me om af en toe naar terug te mogen keren wanneer dat nodig is. Ze hebben geholpen met een aantal concrete beslissingen in mijn leven die zeer goed hebben uitgepakt. Caroline en Maurice leren je om ieder gevoel toe te staan en te accepteren. Meer hoef je ook niet te doen. Doordat zij ieder ook zichzelf zijn staat jou niks anders in de weg. Van harte aanbevolen, nog steeds zeer dankbaar voor onze ontmoeting.

Suzanne

Als je er klaar voor bent om echt aan jezelf te werken en op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, dan ben je bij Caroline en Maurice op het goede adres. Ze begeleiden je in dit proces op een warme, liefdevolle, oprechte manier. In hun samenwerking met elkaar voelen/vullen ze elkaar goed aan en ze begeleiden je precies op de manier wat jij op dat moment nodig hebt. Ik ben door hun hulp in een versneld tempo gekomen waar ik nu ben en daar ben ik ze enorm dankbaar voor.

C.A.

Onlangs ben ik bij Caroline en Maurice geweest; voor mij een unieke ervaring. Caroline kende ik nog van vroeger, Maurice kende ik nog niet. Alhoewel ik eerst bang was of Maurice mij wel wilde of kon helpen (hij een kind van Auschwitz overlevenden en ik juist een kind van een “foute” vader), bracht de onthulling van mijn geheim en zijn benadering mij enorme verlichting. Misschien was het voor mij cruciaal om juist ook door Maurice gehoord en geholpen te worden. Gecombineerd met de liefdevolle en vertrouwde aandacht van Caroline, maakte dat er een enorme rust over mij kwam. Ik kan dat verder niet uitleggen, dat gebeurde gewoon. Toen ik thuis kwam was mijn man verbaasd en vooral heel blij dat ik, na jaren, zo ontspannen was. Eindelijk heb ik het verleden van mijn vader een plaats kunnen geven, waardoor ik dat niet meer als een last met mij meedraag. Dat is een enorme stap voorwaarts voor mij, waarvoor ik Maurice en Caroline heel dankbaar ben.

Jacinta

De vier coachingssessies die ik van Caroline en Maurice heb mogen ontvangen, hebben bijgedragen aan twee belangrijke inzichten waarmee ik weer verder kan. Allereerst: loslaten lukt niet door hier heel hard mijn best voor te doen …. maar door: toe te laten, waar te nemen en te voelen, en vervolgens deze energie de ruimte te geven om op te lossen. En dit gaat dan helemaal vanzelf! De soms indringende muziek van Maurice was een goede ondersteuning om me bewust te worden van deze vastgezette energie (emoties) in mijn lichaam. Muziek raakt soms zoveel meer dan woorden kunnen doen. Uit dit inzicht vloeide eigenlijk automatisch voort dat ik mijzelf volledig toestemming mag geven om te zijn wie ik ben (wèg met die onbewust aangebrachte vernislaag …) en het leven te omarmen in alle volheid van voor- en tegenspoed. Met andere woorden: Leven vanuit mijn hart en volledig accepteren en toelaten wat op mijn pad komt. Niet ineens te realiseren, maar hier kan ik de rest van mijn leven mee oefenen… Dank jullie wel voor jullie, warmte, oprechtheid en levenswijsheid!

Sandra – manager

Fijne coaches, voelen precies aan wat de bedoeling is, mooie reizen mogen maken en ontwikkelingen in mezelf mogen ervaren. Het heeft me daar gebracht waar ik thuis mag komen. Bij mezelf. Als een verrijkt en gelukkig mens kijk ik terug op de sessies. Dank jullie wel Caroline en Maurice

A. (50 jaar)

Sinds enkele maanden had ik meer last van knieklachten agv artrose en leek skiën deze winter een utopie te worden. Squats en balansoefeningen waren lange tijd onmogelijk, want gaven veel nareactie. Toch ben ik uiteindelijk 2 weken op skivakantie gegaan.
Vooral dankzij een aantal fantastische healings van Caroline Bun van cbcoaching.nl, plus ondersteuning van afstand, ging het skiën beter en had ik de 2e week nog maar weinig last. Hoe het werkt, kan ik niet uitleggen. Dat het werkt, heb ik zelf kunnen ervaren. Het is het verschil geweest tussen een geslaagde skivakantie en geen skivakantie, of een skivakantie waarin ik 2 weken lang veel te beperkt was geweest.
De behandelingen bestonden uit de helende handen van Caroline, met aansluitende, helende muziek van Maurice Hirschhaut (zelf gemaakt), die ook aanwezig was en van afstand ondersteunde. Tijdens behandelingen voelde ik een soort fijne trilling en veel warmte. Meestal was de pijn dan niet direct minder, maar ik voelde wel dat er wat gebeurde. Het healingsproces werkte langer door. Meerdere dagen later merkte ik wel duidelijk effect. Langzaam kon ik oefeningen weer oppakken die voorheen niet lukten.
Op de belasting tijdens het skiën was mijn knie nog niet direct berekend. Ik deed het in de 1e week wel rustig aan. Dankzij aanvullende behandelingen van afstand werd de knie steeds beter en kon ik op een dag skiën zonder veel last te hebben. Het laatste gedeelte van mijn vakantie heb ik me nog nauwelijks hoeven inhouden en kon ik volle skidagen maken. Veel dank dus! Dankzij jullie heb ik mijn grootste hobby toch weer kunnen uitoefenen.

M.

Caroline en Maurice hebben mij op een andere manier laten kijken naar mijn werk als advocate. Ze hebben me goed een spiegel voorgehouden. Ook de begeleiding onder de muziek van Maurice heeft mij erg goed geholpen. Ik zie mijn werk nu anders en heb weer veel plezier in mijn vak gekregen. Veel dank voor jullie hulp!

Mark

Ik wil jou en Maurice nogmaals bedanken voor de 2 sessies. Ik heb veel geleerd over mijzelf en vooral hoe ik op een meer relaxte en positieve manier in het leven kan staan en mezelf positief kan ‘beoordelen’. Het geeft mij enorm veel kracht en relativeringsvermogen. Bijzonder wat en hoe jullie het doen.

Peter

Druk arbeidzaam leven ook voor de partner, druk gezinsleven met drie kinderen met sport en school en al een aantal jaren intensieve mantelzorg voor familielid. En dan is het ineens op …….Slecht slapen, geen energie en ineens spanning op het werk. Caroline heeft mij geholpen om de rust weer te hervinden. En dan vooral weer evenwicht aan te brengen tussen wat de ratio bedenkt en wat het hart voelt. Voor mij een totaal raadsel wat zij doet, maar een enorme tevredenheid nu gevoel en ratio niet met mij aan de haal gaan.Minder het heilige “moeten” en meer het “willen” is nu leidend geworden in mijn keuzes, zowel voor de leuke kleine dingen van het leven als voor de spannende grote vraagstukken.

C.

Het was een diepe gat, waarin ik mezelf vergat. Zoekende naar mijn ware ik, kwam ik terecht in een valstrik. Op facebook zag ik staan van gedachten naar gevoel gaan.
Dit sprak mij aan, maar voor dat moment liet ik het gaan. Het bleef voorbij komen op facebook. Is dit een teken? Gaan er nieuwe tijden aanbreken? Zou ik het gaan proberen? Ik kon het niet langer negeren. Wat heb ik te verliezen? Bij niet gaan waarschijnlijk goede adviezen en blijf ik kniezen. Uiteindelijk een mail gestuurd en mijn verhaal uitgelegd.
Het antwoord van Caroline heeft mijn twijfel beslecht. Afspraak werd gemaakt en de weg naar Bussum vrijgemaakt. Daar trof ik Caroline en Maurice aan om mij te helpen. Ik had twijfels of zij mij konden vooruithelpen. Al zoveel geprobeerd, maar het tij niet gekeerd. Vroeger is er veel gebeurd waardoor ik nagenoeg niemand vertrouw. Caroline en Maurice gaven mij hun vertrouwen, zodat ik mijn verhaal aan hun durfde toe te vertrouwen. Mijn gevoel werd gevonden en zo heelde rustig aan mijn oude wonden.
Langzaam aan kan ik zeggen ik kom onder een steen vandaan. De coaching sessies hebben mij goed gedaan. Bedankt Caroline en Maurice!!

Steven

1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is enorm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!

T en J

We hebben genoten van de betrokkenheid en inzichten die zowel Caroline als Maurice ons hebben gegeven. We zijn hen heel dankbaar en zouden het anderen ook zeker aan raden om bij hulpvragen hen te benaderen.

S. (31 jaar)

De humor van Maurice en de warmte van Caroline, het vertrouwen en de doortastendheid van beiden, de bizarre muziek en de fijne energie.. al deze factoren samen hebben mij voor het eerst het inzicht gegeven dat ik nodig had om te genieten van het leven. Een andere insteek. Voor het eerst in mijn leven zijn er stiltes in mijn hoofd. Is er rust en is de humor terug. Lieve Caroline en Maurice, dank jullie wel! En wie weet, tot in de toekomst.

M. 

Caroline en Maurice hebben mij ontzettend goed geholpen. Ik kwam binnen als een persoon, zonder eigenwaarde en ik zag geen uitweg meer in de toekomst. 4 sessies verder, heb ik met de hulp van Caroline en Maurice, mezelf en mijn eigenwaarde hervonden. Ik voel mij sterk en waardig. Nu is het tijd om voor mijzelf te kiezen!

Marlies

Jullie zijn echt een top duo samen! Het is echt een cadeautje voor jezelf, elke sessie weer! Besef me dagelijks hoeveel positieve veranderingen jullie in mijn leven gebracht hebben, hoeveel ik los heb gelaten wat me nu niet meer in de weg zit. Elke dag weer dankbaar daarvoor! Wat jullie doen is uniek en dat gun ik iedereen. Ik blijf het zeggen, maar o zo dankbaar! Ik dacht er vanmiddag nog aan hoeveel lichter ik me voel en wat een last ik eerder met me droeg

Jet

De prettige directheid met humor van Maurice, de heldere zachtheid van Caroline en de warmte van beide heeft ervoor gezorgd dat ik weer alle liefde voel die nodig is om samen met mijn vriend een prachtige toekomst tegemoet te gaan. De sessies waren intens en verhelderend en zeer doortastend. Ik ben ze eeuwig dankbaar!

Bas

Via Google kwam ik bij Caroline en Maurice terecht. Hun openheid, omschreven aanpak en dat ze als duo werken sprak mij persoonlijk erg aan, het voelde als een warme omgeving.

Tijdens COVID kwam ik erachter dat ik teveel vanuit mijn hoofd bezig was en miste het handelen en luisteren naar mijn hart. Vanaf de eerste coaching sessie voelde het een fijne, betrokken en veilige setting. Doordat Carolina en Maurice met z’n tweeën de gesprekken doen, zorgt dit ervoor dat er vanuit 2 invalshoeken, energie en vraagstellingen dingen bekeken kunnen worden. Soms is dat best confronterend, maar altijd met respect en liefde. De groei en verdieping die ik in het voelen en luisteren van mijn gevoel heb mogen ervaren zijn zeer waardevol geweest en geniet ik nog elke dag van.

De muzieksessies en healing zal ik “nooit” meer vergeten.

Nogmaals dank voor de fijne sessies Caroline en Maurice 🙏🏼

Leonie

In een korte tijd weten Caroline en Maurice veel positieve veranderingen te weeg te brengen. Om dichter bij jezelf te komen. Het ervaren van je emoties, zodat ze niet in je blijven zitten, het vragen van hulp aan je gidsen, het functioneren op een bepaald bewustzijnsniveau. Het toepassen van het een en ander in je relatie, heeft ons veel gebracht. Nogmaals dank voor de fijne sessies Caroline en Maurice 🙏🏼

Sonja

Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder . Dankjewel daarvoor. Het was het geld zeker waard

Mieke

Een gevoel van er mogen zijn, lief en helder….

Anne

Met verwondering kijk ik terug op afgelopen woensdag. Ik voel me een stuk rustiger en er is een last van mijn schouders gevallen. Op een of andere manier is er ruimte gekomen in mijn lichaam en geest. In plaats van verzet, acceptatie en daarmee meer ruimte voor positieve en zachte gevoelens. Was overigens niet moe; wel direct ontspanning in mijn schouders. Ik heb het gevoel dat ik er weer even tegen kan. Mocht dit anders worden, dan weet ik jullie te vinden!

Marieke

De coachingsgesprekken met Caroline en Maurice waren voor mij warm en bijzonder. Caroline voelt mij goed aan en Maurice heeft mij met zijn humor regelmatig een spiegel voor gehouden. De sessies hebben mij meer inzicht en vertrouwen gegeven. Ik probeer meer naar mijn gevoel te gaan in plaats van in mijn hoofd te zitten evenals het vragen om hulp van mijn begeleiders. Bedankt Caroline en Maurice!

Ellen

Mijn coachingsgesprekken met Caroline en Maurice heb ik als bijzonder en waardevol ervaren. Ik heb hen leren kennen als betrokken coaches die werken vanuit hun hart en gevoel. Caroline is warm en voelt je goed aan. Maurice kan op een liefdevolle wijze confronteren en spiegelen. Hierdoor vullen ze elkaar goed aan. Ze raken direct de kern, waardoor ik in korte tijd snel stappen heb kunnen maken. Ik heb geleerd om oude gevoelens te verwerken zodat ze me niet meer belemmeren, om meer mijn gevoel te volgen, hierin vertrouwen te hebben zodat ik helemaal mezelf kan zijn. Ik zie duidelijker waar mijn sterke kanten liggen. Ik heb meer energie, veerkracht en ervaar ruimte en overzicht. Mijn omgeving merkt die veranderingen ook op. Ik raad Caroline en Maurice van harte aan voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding.

Ruth

Ik ben bij Caroline en Maurice gekomen om inzicht te krijgen in wat ik wil met mijn loopbaan. We kwamen er samen al snel achter dat om deze vraag te kunnen beantwoorden, ik eerst andere stappen moest zetten. Dit ging onder andere over zelfliefde. Een klein woord, maar een grote betekenis. Het heeft mij heel wat tranen en ook angst gekost voordat ik in volle overtuiging ‘ik ben alles waard’ kon zeggen. Nu kan ik het lachend hardop zeggen en voelen en mezelf omarmen, yessss xxx. Maar ook zoveel andere zaken die naar boven zijn gekomen. Fouten maken, afgewezen worden, dingen niet zo zorgvuldig moeten en willen doen maar er luchtiger naar kunnen kijken, door een ander gezien worden op een manier die niet helemaal klopt. Het is allemaal niet zo heel erg belangrijk. Caroline en Maurice hebben mij hier in hun gezamenlijke aanpak heel goed in begeleid. Ik kreeg heel veel liefde en erkenning in er mogen zijn. En geen ruimte om daar omheen te draaien. Als we niet tot de kern kwamen, hadden zij dat altijd door. De ene keer Maurice, de andere keer Caroline en ook soms samen. En werd ik er weer bij gehaald. Beiden met een andere aanpak en een hele fijne aanvulling op elkaar. Voor mij grote zaken kon ik daardoor in veiligheid en met alle steun laten bovenkomen en bekijken. Belemmerende emoties en overtuigingen ben ik voor een groot deel kwijt of weet ik te herkennen. Als ik herken dat ik weer in die kramp schiet, kan ik mij terugtrekken en hulp aanroepen. De kracht komt dan altijd in mij terug.
Ik ben meerdere keren geweest en telkens als ik de ruimte van de sessies binnenkom, ervaar ik een thuiskomen. Bij mezelf en met een ieder die bij mij hoort. Het weten dat je niet alleen bent en er niet alleen voor staat. Een fijn en blij gevoel.
Caroline en Maurice, bedankt voor alles wat ik tot nu toe al bij jullie heb mogen leren en ervaren. Liefs, Ruth

Kim (30 jaar)

Ongelooflijk wat Caroline en Maurice kunnen doen samen! Ik raad dit iedereen aan. Je hebt allemaal weleens periodes van stress, gevoelens als boosheid /irritatie /frustratie/ wanhoop/ verdriet en noem maar op. Dat had ik ook en ze hebben me heel goed geholpen. Een uitkomst voor mij en iedereen die ervaart dat je (even) uitgeput bent geraakt. Ze hebben me geholpen om er helemaal van af te komen. Ik deel mijn ervaring omdat ik het iedereen gun helemaal tot rust en tot je eigen gevoel te komen ipv alleen maar in het hoofd te zitten. Als je contact met ze opneemt kijken ze samen met jou waar je knelpunten liggen of waar je in je leven steeds tegenaan loopt. Ook al kun je bepaalde dingen voor jezelf niet goed verwoorden, zij weten/voelen precies wat je bedoelt en wat jij nodig hebt. Echt ongelooflijk. Ik dank ze uit de grond van mijn hart voor wat ze tot nu toe, in zo’n korte tijd, voor en met mij gedaan hebben.

Sijtje

Laatst was ik bij Caroline en Maurice, ben je daar wel eens geweest? Een krachtig cadeau voor jezelf. Lang leven mensen die doen waar ze goed in zijn… Het was een dag dat ik me ongelukkig op zag staan, m’n lijf de dagelijkse dingen liet doen en m’n geest liet afdwalen in angst, wat als dit ongelukkige gevoel zo blijft? Hel op aarde… Help! M’n roep werd vrijwel direct beantwoord met een sms van Caroline. Ze is al vaker een engel in nood gebleken. Ze voelt iets aan en checkt dan hoe het met me gaat. Voor mij een bewijs dat ze met haar werk precies doet waar ze goed in is: Je aanvoelen en terugbrengen naar een sterk voelbare vrede in jezelf, met alles wat zich aandient. Na een rustig gesprek beland ik liggend op een tafel. Met haar leidende, heldere stem en onderzoekende vragen dalen we af in het angstige gebied van mijn gemoedstoestand. Samen reizen we door mijn onzekerheid, en twijfels naar de onderliggende angst, vragen we hulp en helderheid, ervaar ik hoe emoties opborrelen en verdwijnen totdat ik diep wegzak in stilte.
“Nu word je weer verbonden met de liefde voor jezelf, ik stap even achteruit want dat kan ik niet voor je doen“, zegt Caroline heel nuchter. Een zee van vrede spoelt door me heen, de golven nemen het laatste verdriet mee. En toen was het stil… Zo stil dat na een tijdje Caroline vraagt wat er gebeurd. Ik ben verdronken in de stilte. Even later stap ik vertraagd en met een zachte glimlach van de tafel, wat een heerlijke transformatie.
Ik bedank haar en kijk haar nog een keer goed aan. Ja denk ik, wat een fijn voorbeeld. Haar warme verschijning en rotsvaste vertrouwen in een overvloedig en gelukkig leven herinnert me hoe toegankelijk vrede in mezelf is.

EB

Met een hulp vraag voor onze puberzoon Max, zijn wij een coachingstraject gestart bij Caroline en Maurice. Max die al jaren moeite heeft met het huidige schoolsysteem. De reguliere hulp kon hem niet bereiken. Ondertussen een hele belasting voor ons gezin. Ook wij ouders zijn mee gegaan in de behandeling. En wij zijn ook met onze dochter voor een behandeling geweest wegens bedplassen en onbeperkt dooreten. We zijn ieder op onze eigen manier dichterbij ons zelf gekomen. Max gaat zoveel gemakkelijker naar school, kan beter omgaan met veranderingen en vervelende situaties. Hij is opener geworden, gewoon zoals wij hem kenden, en ja hij is ook een echte puber, en dat is ook oké. Met onze dochter gaat het ook veel beter, minder eten, haar buik weer kunnen voelen, en bijna niet meer bedplassen. En ze is ook veel opener en komt spontaan voor een knuffel. Ook mijn man is veel opener, en hierdoor is er veel meer ruimte gekomen om weer naar elkaar toe te bewegen. Zelf, voel ik veel meer ruimte en kan ik mijn hart en lichaam weer voelen, ben veel meer aanwezig, voel mij krachtig, vol vertrouwen en geloof in mijzelf. Zo kunnen wij weer verder als gezin. Dankbaar dat we bij Caroline en Maurice zijn gestart, twee pracht mensen, die samen bewegen vanuit hun hart. Individueel en als gezin zijn wij weer in beweging gezet.

Wilma – directeur

In 2 sessies hebben Carolien en Maurice mij geweldig geholpen! Ik was enorm zoekend in een zakelijk issue, wat natuurlijk ook verbinding had met lastige (onverwerkte) gevoelens van mij. Op hun eigen karakteristieke wijze brachten zij mij precies wat ik op dat moment nodig had! Het maakte mij rustiger, meer relaxed en overtuigd van mijn eigen kunnen. Een ‘helende’ ervaring!

Willem

Op een prettige manier geconfronteerd worden, dat is wat deze sessies zo anders maken. Wellicht soms wat onorthodox, maar altijd gericht op oplossen. Ik heb mezelf in de korte tijd enorm kunnen ontwikkelen, het voelt alsof er een ander, steviger fundament ligt voor mijn relatie. Ik ben groot fan van deze mensen.

F. en M.
Super blij met alles dankzij Caroline en Maurice. Het was onze laatste hulpmiddel en het eindresulaat is het beste wat ons ooit is overkomen. Geweldig hulp gehad. Thanks, xxxx

Louise, procesmanager

Als een verschrikt hertje in de koplampen kwam ik binnen bij Caroline en Maurice – althans zo voelt het als ik er nu op terugkijk! Er moest ‘iets’ anders, en ik moest ‘iets’ met emoties, en ik wilde bij mijn gevoel leren komen. Dat lukte echter niet meteen – veel te verschrikt en verstijfd. Met veel liefde en geduld hebben Caroline en Maurice mij door een proces heen begeleid. Een beetje schaven hier, een beetje porren daar … Nog een keer opnieuw beginnen, en soms ineens een sprongetje. Gewoon telkens wat er bij mij boven kwam drijven of waar ik tegenaan liep. Nu eens veel praten, dan weer voelen en de muziek van Maurice binnen proberen te laten komen. Dat laatste lukte uiteindelijk steeds beter. Heel wat kilo’s spanning ben ik kwijt geraakt, en heel wat inzichten wijzer geworden. Ten slotte klikte er een groot puzzelstuk op z’n plaats en nu kan ik voorlopig weer zelf, met vertrouwen en blijdschap! 

Marlies

Het fijne aan Caroline en Maurice is dat ze samen de coaching geven. Een superduo dat maakt dat deze ‘dubbelop’ coaching nog effectiever is dan ‘normale’ coaching. Vanuit het mannelijk èn vrouwelijk oogpunt en met hun kwaliteiten samengebundeld, begeleiden zij je met professionaliteit en kunde. Ze werken beiden vanuit hun hart, met humor, helderheid en directheid. Je kunt je veilig en vertrouwd voelen, zonder oordeel. Integere coaches!

Ellen

Het is zo ongelooflijk wat jullie voor mij in mijn leven betekend hebben. Eigenlijk heb ik daar geen woorden voor. Ik ben blij, zit goed in mijn vel, ben open naar anderen toe, geef mijn grenzen op een “normale” manier aan. Het leven lacht mij toe! Het best kan ik het nog omschrijven dat het voelt alsof ik opnieuw geboren ben. En dat ik nu mag zijn wie ik ben. Dank voor jullie liefde, aandacht, meedenken, eigenlijk alles!

Astrid

Caroline en Maurice maken écht waar wat ze zeggen: waar je ook mee zit, zij kunnen je helpen! Het is al weer enkele jaren geleden dat ik een aantal geweldige sessies en cursussen bij hen heb mogen ervaren maar deze waren voor mij zonder meer life changing! Ik denk nog altijd met een heel warm gevoel aan hen terug en ik weet dat ik nog steeds bij hen terecht zou kunnen met vragen of problemen als dat nodig is. Een geweldig koppel met een unieke en zeer krachtige benadering!

Joke Put

Zoveel liefde mogen ontvangen van jullie! Zoveel inzichten gekregen ook in de sessies zonder woorden met alleen maar de handen van Caroline. Het is geweldig en dan zoveel dingen die een plek krijgen! Ik gun iedereen jullie in hun leven.

Ingeborg (53 jaar)

Sinds ik bij Caroline kom, nu een maand of vijf, is mijn leven enorm veranderd! Ik was al twaalf jaar chronisch vermoeid, een uitzichtloze situatie. Nu heb ik weer energie, ik kan mijn leven weer leven! Ik slaap de nachten door, terwijl ik voorheen heel onrustig sliep en vaak uren wakker lag. Ik pieker veel minder, waardoor ik ook veel meer ontspannen ben. Ik zorg beter voor mezelf en minder voor anderen. Ik had enkele angsten, daar heb ik nu geen last meer van, ik vergeet ze gewoon. En als klapper op de vuurpijl: ik ga een nieuwe HBO-studie beginnen! Echt óngelooflijk wat ik dankzij Caroline bereikt heb. Caroline, héél hartelijk bedankt!!!

Barbara

Ik ben een drietal keer bij Caroline geweest, omdat ik vast zat in een destructieve relatie en oude patronen. Daardoor zat ik zowel psychisch als lichamelijk niet lekker in mijn vel. Door de behandeling van Caroline, waar zij op gepaste momenten Maurice bij betrok, is er veel spanning weggenomen. Mede door de dingen die gezegd zijn voelde ik mij sterker en had ik een duidelijke lijn voor de toekomst. Het maakte dat ik zelf op een goede manier weer verder kon. Ik heb Caroline en Maurice beiden als zeer betrokken en warm ervaren.

P.A.

Lieve Carolien en Maurice, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor wat jullie me hebben geleerd en hebben laten voelen. Het is een wonderbaarlijke, bijzondere en fantastische ervaring! Ik kan dit gevoel niet echt met woorden beschrijven, het is zo… magisch, uniek… Ik zit nog steeds vol met dit gevoel, zelfs nu dat ik de mail aan het schrijven ben. Ik voel me… anders, mijn gezicht, de beknelling op mijn borst is weg en mijn ademhaling is minder zwaar. En… wat nog mooier is, is dat ik sinds de sessie al contact met mijn begeleiders heb gehad! Eergisteren avond na de sessie vlak voor dat ik naar bed ging, begon ik hoofdpijn te krijgen (begin van migraine). Ik ben naar bed gegaan en aan mijn begeleiders gevraagd om mij te helpen om van de hoofdpijn af te komen. Het gebeurde natuurlijk niet meteen, maar na (kan ik niet precies zeggen) een tijd was de pijn weg en kon ik slapen! Zonder pillen! In de ochtend nadat ik wakker werd, begon de pijn weer. Toen heb ik opnieuw aan mijn begeleiders gevraagd om mij te helpen (ik heb bewust geen pil geslikt). De pijn ging niet meteen weg, maar toen ik dingen begon te doen, merkte ik dat de pijn TOTAAL WEG was! Ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie mij hebben laten voelen en ervaren dat ze er zijn!!!!!!!!!! Jullie doen heel mooi werk!!! Heel erg bedankt en heel veel liefs!!!!!!!

Willem

Het gaat goed en het consult heeft me verder geholpen. Het was een keerpunt. Met name de confrontatie met hetgeen Maurice mij voor hield. Ik wilde dat toen eigenlijk niet horen. Durfde het niet te geloven. Er zat een soort sluier over me, zo eind december kwam er een soort doorbraak. Toen kon ik ook weer voelen dat ik van mijn vriendin houd en volmondig zeggen, L. ik houd van jou, ik voel het. Heerlijk! Dagelijks voed ik me met positieve gedachten: ik vertrouw en ik kies voor het leven. En het werkt. Het verzet is nagenoeg verdwenen en ik heb moed en zin in het leven, veel meer dan begin december. Ik zit een stuk beter in mijn vel. Ik zing weer, en dat is wel een paar maanden geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Met helpers heb ik niet veel, met intuïtie wel, als dat hetzelfde is…..? Ik heb jullie intuïtief gevonden. Tot zover, ik draag jullie in mijn hart.

Peter

Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed. Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was. Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).

Veronique

Tijdens de Energetische Healing met Caroline heb ik kunnen ervaren dat werkelijjk alles energie is. Opgeslagen emoties en pijnen in het lichaam kunnen door de trilling van de liefde weer losgemaakt worden en kunnen getransformeerd worden naar de juiste ware vorm, waardoor je je ware zelf weer kan hervinden. Ik heb bij Caroline ondervonden dat haar eigen manier van werken overeen komt met mijn eigen manier van werken als Healer-begeleider, met de mensen die op de tafel komen. Het is een wonder wat mag worden besproken, dat gegeven wordt en ook telkens weer verrassend in zijn uitwerking. Ik ben zelf nogal kritisch geworden in de loop der jaren door wie ik aangeraakt word of van wie ik een healing ontvang, omdat ik niet altijd heb ondervonden dat de ander mij zag, maar zichzelf spiegelde in mij. Dat betekent voor mij wat anders dan de ander zien zoals hij of zij is en de overgave om de ander werkelijk te helpen op het punt dat hij of zij bij jou aankomt. Bij Caroline kon ik ervaren dat ze mij op mijn niveau en heelheid kon aanraken, waardoor ik me echt gezien, gehoord en gevoeld voel en verder geholpen voel. Ik ben erg dankbaar voor de healingsoverdracht die heeft plaatsgevonden.

Manager Investment Group

Caroline heeft mij vormen aangereikt waarin ze mij zelf heeft laten zoeken naar onderliggende angsten en heeft laten inzien dat het niet erg is om te voelen en dat het op een gegeven moment ook uitgevoeld is. Ik vond dat Caroline een rustige, open en oordeelloos voorkomen had, wat erg prettig was.

Joanne Ankum-Brinkman

Caroline is rigorous and always comes prepared. She is passionate about people and passionate about her work. She is adventurous and willing to go outside her own comfort zone and this helps others do the same. She helps people bring out the best in themselves and others.

Business analist uitgeverij

Door de coaching heb ik een sterker zelfbewustzijn ontwikkeld, kreeg ik een groter vertrouwen in het vinden van een nieuwe baan en ben opener geworden over mijn belemmeringen en verleden. Jij was hierin faciliterend, stimulerend, stelde gerichte vragen en werkte met creatieve opdrachten. Je had een open en vriendelijke benadering, flexibele aanpak door integratie van helende reizen in het coachingstraject. Je betrokkenheid, ook buiten de sessies om en de ‘nazorg’ na de helende reizen heb ik erg gewaardeerd. Ik heb geleerd vanuit mijn eigen kracht en drijfveren te redeneren, vertrouwen te hebben in het bereiken van het uiteindelijke doel. Daardoor heb ik mijn zoektocht naar een nieuwe baan met duidelijke richting ingezet en ben ik mijn situatie steeds positief blijven inzien.

Adie

Vanaf het eerste moment dat ik bij Caroline ben begonnen, had ik er een heel goed gevoel over, qua professionele aanpak, inzicht, doortastende vragen, ontspannings- en visualisatie oefeningen en het proces van bewustwording. Caroline heeft inzicht in wat ik nodig had, veel kennis van zaken, en voerde gesprekken in een harmonieuze, informele en minder zakelijke sfeer. Deze manier van coachen is vernieuwend en creatief; ik werd op een liefdevolle manier een spiegel voorgehouden. De slogan ‘van hoofd naar hart’ is terecht van toepassing op de aanpak van Caroline!

B.

Ik merk zo’n effect van de laatste afspraak. Ik ervaar een enorme rust sinds ik bij je ben geweest. Heel bijzonder. De paniek die ik voelde is er niet meer.

C.

Met een hulpvraag ben ik bij jullie terechtgekomen. Had het idee dat ik niet voorbij een hobbel kwam. In de eerste sessie hebben wij met elkaar gekeken waar ik tegen aanliep. Jullie hebben toen heel veel spanning uit m’n lichaam gehaald. Kan me het trillen nog heel goed herinneren. In de daarop volgende sessies hebben jullie veel boven water gekregen van wat ik had verstopt.
Nooit beseft dat het verstoppen van emoties zoveel lichamelijke klachten konden veroorzaken. Tijdens de sessies hebben jullie mij in vele spiegels laten kijken. Hierdoor weet ik ook dat ik anders kan en mag reageren in bepaalde situaties. Vele handvatten gekregen. Soms dwaal ik weer af en moet ik even terug naar mijzelf, door en met jullie begeleiding weet ik weer hoe ik dat kan doen. Nu de laatste paar maanden kan ik zeggen dat ik voorbij de hobbel ben. Dit geeft een goed gevoel. Ik ben jullie dankbaar, dankbaar voor jullie geduld, vertrouwen etc.

Irene, 51 jaar

Een paar maanden geleden ben ik vier keer bij Caroline en Maurice geweest en het heeft me veel gebracht. Het voelt sindsdien alsof ik weer in ‘mijn eigen’ spoor zit. Ik voel me meer in balans, sterker, rustiger, veel minder piekeren en krachtiger. De sessies heb ik als bijzonder effectief ervaren.

Marja

Toen ik bij Caroline en Maurice kwam was ik er niet best aan toe. Ik had zelfs gedacht; ik stap in m’n auto, laat m’n stuur los en dat is het dan. Gelukkig zei m’n beste vriendin, die ook al eerder hun hulp had ingeroepen, ga naar Bussum! En dat heb ik gelukkig gedaan! Deze twee mensen hebben een heel bijzondere manier om de problemen aan te pakken. Niet te veel praten. Maar in het eerste gesprek wel meteen de kern te pakken krijgen. Daarna mbv muziek alle rotzooi eruit krijgen. Ik voelde me na 4 sessies weer helemaal bevrijd. En met zoveel adviezen weer helemaal blij, bevrijd en gelukkig de deur uit gegaan! Ik ben ze zeer dankbaar en ook wetend dat, mocht ik weer een terugval krijgen, ik altijd weer bij ze terecht kan! Ik kan het iedereen aanraden! DOEN als je hulp nodig hebt.

Johan

Tja, wat zal ik zeggen. Ik zat een soort van klem, dus ik dacht ik ga hulp zoeken. Via omwegen bij maurice en Carolien terecht gekomen. Ik dacht ik wat een vreemde bedoeling met die aparte muziek. Maar, daardoor leerde ik wel om te gaan met bepaalde emoties. Het heeft mij erg goed geholpen. En ze zijn ook gewoon erg lief.

Jacqueline

Een aantal jaren geleden maakte ik op een workshop Healing Satsang night voor het eerst kennis met Maurice en Caroline en hun bijzondere manier van werken. Op deze Satsang avond kwamen veel (oude) emoties los en het voelde of dat precies was, wat ik nodig had in mijn leven. Een leven van overleven, moeilijke issues en te weinig levensgeluk. Ik besloot om in de jaren daarna terug te gaan naar Bussum voor individuele coaching sessies en de opleiding spirituele ontwikkeling 1 en 2. Het heeft mijn leven verrijkt. Na jaren in de overleefstand ben ik niet alleen weer gaan leven, maar is mijn kwaliteit van leven dusdanig verbetert, dat mijn levensgeluk weer terug is. Iets wat ik dacht niet meer te kunnen ervaren. Basale zaken die ik opnieuw geleerd heb, zijn van gedachten naar gevoel leven en weer op dat gevoel durven vertrouwen. De wijze waarop Caroline en Maurice mij geholpen hebben was soms confronterend en pijnlijk, maar altijd liefdevol en helpend. Ook hun hulp bij mijn ontdekkingsreis in de spirituele wereld is essentieel geweest om voluit te kunnen leven. Door de bijzondere manier van begeleiden heb ik datgene kunnen bereiken, wat met andere hulpverlening niet gelukt is. 

Hella van Kampen

Op een pure, eerlijke en respectvolle manier word je gespiegeld, altijd thuiskomen bij Caroline en Maurice.

Femke

Hoe kan ik beschrijven wat Caroline & Maurice doen… Ik weet wat het met me heeft gedaan. Dát is denk ik het belangrijkste. Op zoek naar hulp, om dichterbij mezelf te komen, bij mijn verdriet, bij mijn altijd oordelende ik, bij mijn nooit-tevreden ik, bij mijn altijd ja-zeggende ik etc…. En dat is gelukt. 1 sessie en ik ervaar RUST. Zó fijn. Meer tevredenheid. Vaker invoelen. Voelt dit goed? Wil ik dit doen? En ook gewoon nee zeggen. Dank je wel.

B.B.

Toen ik in 2010 geconfronteerd werd met borstkanker, was het voor mij duidelijk dat ik meer wilde doen dan alleen de reguliere behandeling in het ziekenhuis. Ik moest hier wat van leren, ging op zoek en kwam via een vriendin op de ‘Helende Reis’ en daarmee bij Caroline. Ik wist niet goed wat ik de eerste keer kon verwachten, maar Caroline heeft me super begeleid. Ze nam me mee op mijn Reis en hielp me daarmee door mijn proces. Ik kwam zo dicht bij mezelf, heb veel verwerkt en daarmee mijn ‘rugzak’ stukje bij beetje geleegd. Zo heb ik meerdere sessies gedaan, waardoor ik vol vertrouwen en geestelijk klaar voor de strijd kon beginnen aan het lichamelijk verwerken. Ik ben nu 1,5 jaar verder en sta veel bewuster en geaard in het leven.

Anita

Het is echt ongelooflijk hoe ik me voelde vanaf het moment dat ik bij Caroline de poort uit liep. Daar waar ik mezelf zo “kwijt” was, heb ik de rust in mezelf weer gevonden dankzij “de helende reis”. Een reis in mezelf, naar mijn gevoel, mijn verdriet, mijn angsten, om dit onder ogen zien, te omarmen en los te laten. Het is zo bijzonder hoe Caroline mij begeleid heeft in het proces en in het vinden van die oorzaken. Dankzij haar hulp kan ik weer loslaten, liefhebben, voel ik me weer sterk en sta ik weer dicht in contact met mezelf. Caroline voelt mensen enorm goed aan en ze oefent haar vak uit met veel liefde, geduld en heel veel kennis.

Sophie

Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om een coachingstraject bij Caroline te volgen. Zij wist op een prettige maar toch doortastende manier tot de kern te komen van mijn onzekerheden en deze weg te nemen. Ik ben hierdoor zowel op mijn werk als ook privé sterk gegroeid.

R.

Lieve Caroline, ook ik heb via jou weer mijn onvoorwaardelijke liefde voor mezelf mogen voelen, ervaren en wat een transformatie heeft er sindsdien plaatsgevonden. Niet alleen met mijn zoontje van 1 en mijn man, maar ook met de vrouwen om me heen, ik kan het nu weer doorgeven en werken vanuit deze plek en opeens stroomt het weer en komen er mooie nieuwe klanten naar me toe. Dank lieve Caroline.

Projectmanager financiële instelling

De innerlijke reis die ik met Caroline gemaakt hebt was een heel bijzondere ervaring. Onuitgesproken spanningen in het gezin kostten me al jaren ontzettend veel energie. De reis naar binnen onder begeleiding van Caroline bood veel inzicht in de onderliggende emoties en opvattingen en maakte de weg vrij om oude patronen te doorbreken. Caroline’s stijl is professioneel en tegelijkertijd warm en open. Ze creeert de omstandigheden om op je kwetsbaarst deze reis te durven maken. Ik ben blij dat ik het gedaan heb, het heeft ruimte en energie gecreëerd in ons gezin.

Alexander

Twee jaar geleden is Maurice mij gaan coachen en ben daardoor een totaal ander mens geworden. Ik voelde mij voordat ik gecoacht werd door Maurice vaak onzeker en in mijn verleden zaten gedeeltes die ik niet verwerkt had waardoor ik soms iets te vaak in een dip zat. Daardoor kwam ik niet verder in bepaalde situaties en kon niet “de stap omhoog maken” om in balans te komen. Het is Maurice gelukt door de confrontatie met mijzelf aan te gaan en inzichten te geven waarom de dingen zijn zoals ze zijn en daarin balans te vinden. En met balans bedoel ik een veel prettiger leven hebben in doen, denken en handelen. Maurice heeft bij mij onbewuste dingen bewust gemaakt en andersom.
Wil je, je leven echt een nieuwe positieve wending geven laat je dan coachen door Maurice Hirschhaut. Ervaar wat hij je kan meegeven in je bestaan op aarde!

Joyce

In mijn leven kwamen bepaalde pijnpunten steeds terug. Soms met lange tussenpauzen maar altijd aanwezig. Hier kwam ik zelf niet uit. Dat was voor mij reden om contact op te nemen met Caroline. Meteen na de eerste sessie voelde ik verschil. De warme aandacht in combinatie met het aangeven van richting stelde mij op mijn gemak. Caroline heeft het vermogen om vanuit haar liefde en kracht de liefde en kracht bij jezelf te hervinden. Vandaaruit groeide mijn zelfbewustzijn en vandaaruit lukte het mij om andere beslissingen te nemen. Het gaat niet vanzelf, maar door de coaching heeft het in mijn leven een andere/betere plek gekregen.

M.

Op een moment dat ik onzeker was over mijn baan, het wel/niet op mijn plek zijn binnen het kantoor, heeft de coaching van Caroline mij verder geholpen. Naast een beter beeld op mijn eigen competenties, werd ook voor mij mijn angsten meer duidelijk. Persoonlijke thema’s waar ik in werk, en in privé tegen aanliep, heb ik op prettige wijze kunnen bespreken met Caroline, wat mij meer inzicht in mijzelf verschafte. Het heeft mij over een dood punt heen geholpen en heeft daarnaast ervoor gezorgd dat ik steviger in mijn schoenen sta.

Frederieck

Het is een wonder van licht en liefde! Ik heb geslapen als een blok en dat heb ik in geen maanden meer gedaan!!! Ik voel me na 1 nacht meer uitgerust dan ik in maanden ben geweest en heb onmiddelijk weer meer energie! Dankbaar! Jouw healing heb ik zo duidelijk gevoeld en voelde zo fijn en zacht! Energiewerk is zo krachtig! Ik merk wel dat ik niet bij iedereen zo sterk reageer en voel, maar bij jou dus wel.

L.K.

Caroline heeft mij met haar begeleiding als coach onder andere geholpen bij het er laten zijn van mijn gevoel. De ratio voerde daarvoor sterk de boventoon. Sinds mijn coachingstraject ben ik gaan voelen en heb dat gevoel leren toelaten en accepteren. Mijn leven heeft een andere wending gekregen. Ik heb eindelijk de stappen durven nemen, die nodig waren. Ik voel me nu een ander mens.

M.

Om persoonlijke vraagstukken op te lossen heb ik (voor mij voor het eerst) besloten om de hulp van een coach in te roepen. Voor iemand die meent elke dag toch ‘in control’ te (moeten) zijn een nogal grote stap. In mijn zoektocht, naar geestelijke en lichamelijke ontspanning, ben ik per toeval uitgekomen op de website van Caroline. Het eigen verhaal van Caroline, met als resultaat het pad wat zij nu is ingeslagen, sprak mij vooral aan. Temeer omdat ik zelf ook elke dag werkzaam ben in een zakelijke en hectische kantooromgeving, met daarnaast een druk privéleven. Voor de eerste sessie met enige scepticisme de praktijk van Caroline binnengelopen, maar Caroline heeft mij meteen weten te raken en ervoor gezorgd dat ik mijn kijk op zaken in mijn voordeel heb kunnen aanpassen. Door haar inzichten heeft Caroline mij geholpen om mijn puzzelstukjes meer en meer op de goede plek te laten vallen. Op een open, warme, doch confronterende maar altijd respectvolle manier is zij een klankbord en helpt zij om vanuit nieuwe invalshoeken tegen zaken aan te kunnen kijken. Ook voor mij gold dat ik te veel met mijn buitenkant en omgeving bezig was en daarmee het belangrijkste verwaarloosde, namelijk mijn eigen binnenkant. De sessies met Caroline hebben mij enorm veel energie gegeven, met een groter maar vooral oprechter aanwezig bewustzijn.

Fred

Een wonderbaarlijke reis… Zo mag ik mijn sessies met Caroline en Maurice wel beschrijven. Werken vanuit het gevoel en niet het hoofd. Zowel privé als op het werk was het gevoel om uiteenlopende redenen op de achtergrond geraakt. Wel aanwezig, maar ik pakte het niet (meer) en dat voelde niet goed. Hoog tijd om weer op zoek te gaan. In de gesprekken met Caroline en Maurice zit scherpte; elke vraag – zonder waardeoordeel! – zet je aan het denken: over voor wie en waarom je dingen nu eigenlijk doet, waar je eventuele terughoudendheid zit en vooral wat je écht zou willen. De reis is meer dan gesprekken, het is ook een wonderbaarlijke ontdekkingsreis naar het diepste van jezelf. Luisterend naar bijzondere muziek laat je jezelf, je eigen ik, spreken. Dan zit je bij je gevoel! Daarbij heb ik mogen ervaren wat loslaten is: afscheid van beperkingen die ik mezelf oplegde, afscheid van angst en, hoe mooi, het loslaten van een dierbare omdat het goed is. Dit alles heeft mij ruimte gebracht en nieuwe energie gegeven. Maar bovenal het besef dat het o zo mooi is om het kind in mij te koesteren en dat te mixen met de volwassenheid die van mij als echtgenoot, vader en leidinggevende wordt gevraagd. De reis is nog niet afgelopen. Ik blijf tot nieuwe inzichten komen. In het drukke en jachtige bestaan zijn de sessies met Caroline en Maurice kleine oases van reflectie en besef, die ik graag op die reis aan blijf doen.

Andrea

Fijne, professionele, eerlijke mensen met een heel eigen aanpak.

Monique

Wil je vooruit in je leven? Dan kun je wat achter je ligt, met hulp van deze lieve, warme en intelligente mensen, durven voelen en loslaten. Voor mij heel effectief geweest.

Marc Otte

It’s been more than a pleasure being coached by Caroline. She combines an open personality with plenty of creativity to push you just that little bit further to achieve more than you would’ve thought.

Irene

Vastlopen op heel veel fronten in het leven. Door een jarenlange zoektocht in ziekenhuizen naar de oorzaken van mijn lichamelijke klachten was uitputting het resultaat. Als kadootje voor mezelf ben ik zomaar naar Maurice en Caroline gegaan. Met beiden in gesprek en wat een warm welkom! Met humor en daar houd ik enorm van, wist Maurice mij een confronterende spiegel voor te houden, en Caroline gaf mij een heel veilig gevoel. Muziek die heel veel los maakt, en het werk van hen samen, hebben mij nieuwe inzichten gegeven in mijn leven. Ik ga zeker nog een keer terug

Monique

Voordat ik bij Caroline kwam zat ik vast in mijn gedachten en emoties. Waardoor dit kwam was me wel duidelijk, ik kon dat prima beredeneren. Alleen lukte het maar niet om er uit te komen. Ik was op zoek naar handvatten die me op weg konden helpen. Door de energetische behandelingen ben ik in beweging gekomen. Caroline heeft me een duw in de goede richting gegeven! Het voelt heel goed om zelf weer de regie in handen te nemen en kan nu weer met energie en optimisme verder. Lieve Caroline, dank je wel!

Marielle van der Weijden

En weer een tevreden klant lieve Caroline! Wat was ik verbaasd, verrast en wat voelde ik mij goed na mijn energetische healingsessie bij jou. Een verbrijzelde schouder, iedere dag pijn en ongemak, jarenlang fysiotherapie en onlangs ook zeer pijnlijke dry needling behandelingen die allemaal niet zo heel veel doen en jij zorgde er met je liefdevolle krachtige healing voor dat de pijn niet zomaar wat minder was, nee deze was gewoon weg. Onbeschrijfelijk mooi…. Heel veel dank!

Anthony

Na een burnout 7 jaar geleden heb ik redelijk lang en intensief aan mijzelf gewerkt. Psycholoog, life-coach het hielp me allemaal een stap verder. Maar ik bleef met een cognitieve angststoornis zitten die mijn leven bepaalde. Durfde niet alleen te reizen en vond vakanties maar engig. Toen kwam ik uit bij Caroline. Ik ben een redelijk aards iemand die leeft naar zijn gevoel. Maar paranormaal ho maar…eerder eng dan een kom maar op. Na 4 a 5 sessies bij Caroline voelde ik een enorme verandering! Ze liet me tot mijzelf komen, bij mijn eigen krachten te komen en mijn energie te laten helpen door de cosmos. De rust en liefde die Caroline uitstraalt is al fantastisch, die brengen je al tot rust. Het daarbij begeleiden in de zoektocht naar je eigen ik, je eigen energie maken de reis af! Mijn angst is van 100% naar 5% veranderd. Het geloof in mijzelf is er weer en dit helpt me enorm! Heb een grote nieuwe carrière stap gemaakt en ben gelukkig! De reis die ik maak is eigenlijk geweldig ipv angstig! Dank je wel Caroline voor de begeleiding, het fijne coachen en de hartverwarmende liefde!!!!

Dounia Lkoundi

Werken met Maurice is echt een feest voor jouw bewustzijn. Gezelligheid + analytisch + intuïtief + transformatie = feestje! Door zijn coaching voel je je echt een ander mens. Je ziet situaties waar je eerder vast in zat, nu totaal anders. Permanent. Het is echt een geschenk aan jezelf.

H.S.

De kern (ik weet geen betere omschrijving) van de coaching ‘meer je gevoel de ruimte te geven, je gevoel te laten spreken en keuzes en beslissingen meer vanuit je hart maken’ heeft ontzettend geholpen! Ik vermoed dat ik bij een regulier coachingstraject veel meer aan de oppervlakte zou zijn gebleven. Dan had ik na een paar weken ‘met mijn hoofd’ (rationeel) vermoedelijk weer gekozen voor een baan of werk wat op dat moment beschikbaar was of wat relatief makkelijker te vinden is. Ik heb nu het inzicht dat die aanpak niet helpt. En toen ik dat zag werd het allemaal veel gemakkelijker. Ontzettend veel dank voor dat je mij op dat andere spoor hebt gezet. Ik durf te beweren dat ik een verandering heb ingezet.

Huub van Osch

Caroline bracht me waar ik nu ben in mijn werk door naar me zelf te kijken en te leren waarom ik welke keuzes heb gemaakt op belangrijke momenten in mijn leven en over welke competenties ik (inmiddels) beschik. Het was een verhelderende ervaring, die me bewuster maakte van waar ik mee bezig ben en waar ik in de professionele sfeer naar toe wil. Ik heb daar nog elke dag profijt van. Het maken van keuzes wordt er een stuk eenvoudiger door. Ze leerde me bovendien ook de zaken die ik privé belangrijk vind beter te herkennen, waardoor ik er ook intenser van ben gaan genieten. Het levert ook nu nog (1 jaar na onze laatste sessie) momenten van herkenning op. Al met al was het prettig puzzelen/samenwerken met Caroline. Ze is een goede coach van wie je makkelijk zaken aan neemt. De sessies met Caroline waren een goede investering in mezelf, absoluut de moeite waard. Dank Caroline!

Peter

Caroline heeft me nu bijna een jaar geleden geholpen bij het vinden van een nieuwe baan, beter gezegd bij het maken van de keuze voor een nieuwe baan. En niet alleen bij die keuze heeft ze mij geholpen, ook in het algemeen ben ik tegen veel dingen anders aan gaan kijken. Dat heeft positief voor mij uitgepakt, ik denk nog zeer regelmatig terug aan de prettige coachingsessies en de conclusies die ik tijdens en na de sessies voor mijzelf heb getrokken. Caroline kan ik daarom aanraden als coach. Haar open houding, die gericht is op de persoon die zij probeert te helpen, in combinatie met haar gevoel voor het maken van stappen in de juiste richting, maakten dat de sessies bij mij snel een positief resultaat opleverden.

C.G.

Caroline heeft me in een kwetsbare overgangsperiode in mijn leven enorm geholpen om de eerste essentiële stappen te maken van controle naar overgave en vertrouwen. Van altijd maar denken, doelen en dualiteiten naar ‘Gewoon Zijn’. Dat was voor mij essentieel. Ik vind haar benadering liefdevol, heel gelijkwaardig en doortastend (en soms ook streng maar dat was voor mij nodig ;-)). Ze combineert op een flexibele manier verschillende technieken maar maakt vooral gebruik van haar (en mijn) eigen innerlijke wijsheid.

Manager NS

Ik ben me bewust geworden van gedachten die mij hinderen. Ik heb geleerd met die gedachten om te gaan. Ik heb mijn diepste gedachten durven uiten tijdens de begeleide meditatie en geleerd dat de wereld daarna niet instort. Ik heb geleerd dat ik niet altijd flink hoef te zijn. Dat kostte erg veel energie. Ik mag situaties ook gewoon erg of vervelend vinden. Daaraan toegeven geeft de situatie minder ruimte dan het ontkennen er van.
Door het coachingstraject heb ik geleerd dichter bij mezelf te blijven. Ik ben opener geworden. Leven en werken is makkelijker geworden. Ik heb geleerd dat spiritualisme niet per sé zweverig hoeft te zijn, maar een doel kan dienen.

 Ik voelde me veilig waardoor het resultaat bereikt kon worden. De coach vroeg voldoende door, de begeleide meditatie en het waardenspel waren verhelderend. 

Ik heb geleerd dat ik vanuit mezelf ben zoals ik wil zijn. Ik wil mijn coach nog eens heel hartelijk bedanken.

Marlou

Caroline Bun is voor mij een cadeautje! Zij heeft mij geholpen met het -al dan niet bewust- verwerken van emoties en blokkades waardoor ik verder kan kijken naar mijn sterktes en in mijn werk bewuster een pad uit kan kiezen voor de toekomst!

Projectmanager NS

Een heerlijk kado! Caroline is een warme vrouw en staat volledig open voor wie jij als persoon bent. Ze heeft heel goed aangevoeld wat mij zou helpen en welke inzichten ik kon gebruiken om krachtiger en weer vol energie in het leven te staan. Gun het jezelf om je beter te voelen…

Klaas-Jan van Noortwijk

Ik heb Caroline ervaren als gedreven persoon en een integere coach die werkt vanuit haar hart. Van daaruit weet ze een diepgaand contact met haar clienten (niet alleen haar clienten overigens) te leggen, ze te raken en met name in beweging te krijgen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar personal coaching of loopbaanbegeleiding!

Gerda

Caroline heeft mij op haar geheel eigen wijze laten zien dat er altijd minstens twee manieren zijn waarop je met tegenslagen en teleurstellingen in het leven om kan gaan. Je kan je er door naar beneden laten halen, maar je kan er ook kracht uit putten. Dat laatste is mij met haar hulp gelukt.
De teleurstelling betrof iets in mijn carrière dat voor mij heel belangrijk was. Doordat voor mij de lijn qua loopbaan en levensloop eigenlijk al jarenlang een stijgende was, was het voor mij relatief extra moeilijk om met zo’n grote teleurstelling om te gaan. Caroline heeft mij echter laten inzien dat mijn kernwaardes onaangetast zijn, ongeacht wat anderen van mij vinden. Inmiddels is het spreekwoord “if it doesn’t kill you, it makes you stronger” meer dan bewaarheid geworden. Ik heb de teleurstelling achter mij gelaten, en ben niet vervallen in rancune en gemok. Ik heb energiegevende nieuwe wegen ingeslagen, waarvan ik tot voor een jaar geleden nooit had gedacht dat mijn leven uitgerekend die wending zou nemen. Ook nadat het coachingtraject bij Caroline al geëindigd was kwamen op cruciale moment als vanzelf door haar geleerde levenslessen weer bovendrijven en dat heeft me geholpen in het nemen van de juiste afslagen op de weg tot op heden. Ook de rust en warmte die ze uitstraalt is me positief bijgebleven.

Tessa (26 jaar)

Ik vind het heel bijzonder hoe Caroline en Maurice mij in een bijzonder korte periode van 4 weken hebben geholpen alle niet verwerkte emoties uit het verleden, los te laten. Dit klinkt onmogelijk, maar het is echt gelukt en ik en mijn omgeving merken het aan van alles. Ik kwam binnen als een hoopje ellende en ben in die 4 weken weer gelukkig, blij en opgewekt geworden. Ik voel me een ander mens. Caroline en Maurice, ontzettend bedankt hiervoor!

Tony

Ik ben volledig onbevooroordeeld aan het traject ‘spiritualiteit 1’ begonnen. Ik had er voor die tijd niet zoveel mee. Vanaf minuut 1 voelde het goed bij Caroline en Maurice. Hun benadering is nuchter, direct en raak. Ze stelden me vragen waardoor ik ging nadenken en nieuwe inzichten kreeg. Ik had ook direct enorm diepe spirituele ervaringen, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik was er zo door gegrepen dat ik achter elkaar ook traject 2 en 3 heb gevolgd. Het uiteindelijke resultaat is dat ik heel anders in de wereld sta. Een nieuw mens, met rust in het hoofd en hart. Ik ben in constante dialoog met mijn begeleiders en dat maakt mijn leven zoveel waard. Ik pak mijn eigen ruimte, heb mezelf lief en kan van daaruit zoveel meer genieten. Ga met Caroline en Maurice in gesprek en ontdek wat het jou kan brengen. Ze zullen je zeker niet teleurstellen.

Claudia

Na een zoektocht naar mezelf met lichamelijke klachten ben ik een aantal jaar geleden bij Caroline en Maurice terecht gekomen. Al in de eerste afspraak voelde ik mij begrepen en konden ze haarfijn meevoelen wat er met mij aan de hand was. Wat een power couple. Ik weet nog dat ik in mijn gevoel zoveel lichter naar buiten liep. Daarna de trainingen gevolgd. Stap voor stap mooie ontwikkelingen en verdieping van mijn persoonlijke ontwikkeling zo fijn om dit ook met elkaar te delen bij de trainingen. Met zoveel respect en gevoel van Maurice en Caroline en met veel humor heb ik stappen gemaakt en geleerd contact te maken met mijn gevoel en begeleiders. Nog steeds gebruik ik de mooie muziek van Maurice. Is echt voor iedereen aan te raden ook al denk je dit is misschien niet voor mij weg gelegd.

Anoniem

Het is heel bijzonder wat jullie doen! ik ging naar jullie toe voor iets dat ik DACHT dat mij dwars zat en ik ben terug gekomen met een aantal dingen opgelost die ik niet meteen zag en niet “VOELDE” dat mij belemmerde. En dat hebben jullie uit mij gehaald! Dank jullie wel! Jullie zijn fantastisch!!!

Anoniem

Goedemorgen Caroline en Maurice,Wilde jullie even laten weten dat ik gisteravond op de terugweg ruim een half uur alleen maar regenboogkleuren heb gezien rondom de lampen vd auto’s en straatverlichting. Het was indrukwekkend en mooi…. Thuisgekomen was er ontroering Ik voel (ha ha ) me zachter geworden…..het stroomt weer meer in mijn lijf. Na het tweede muziekstuk waar Maurice mijn hoofd en jij Caroline mijn voeten en daarna je handen op mij legde opende mijn hart zich en begon er zoveel warmte door mij heen te stromen…. heb er geen woorden voor…. Heel bijzonder dat je over mijn angst begon rondom mijn hart. Vanuit mijn verstand een geweldige eye opener. Bedankt voor jullie liefdevolle aanrakingen. Ik kijk uit naar alles wat er met me gebeurt.

Anoniem

Lieve Caroline en Maurice,
Wie had toch gedacht dat jullie workshop mij zo ver zou brengen. Wat is het toch fijn om hulp te vragen aan mijn begeleiders. De zoektocht naar mezelf is eindelijk tot rust gekomen!

Anoniem

Ik vond het een heel bijzondere ervaring! En met name ook jullie begeleiding hier in! Dank jullie wel! Heb het ook als heel helend ervaren.

Anoniem

Lieve Maurice en Caroline, Dankzij jullie kan ik eindelijk weer liefde toelaten en daardoor weer genieten van de kleine dingen in mijn leven. Ik was een gelukkig persoon maar het echt ervaren en intens voelen van liefde en de mooie dingen in het leven was er voor mij al jaren niet bij.
Ik had zo’n muur om mijzelf heen gebouwd die ik rustig aan al had laten afbrokkelen, en daar voelde ik mij al goed bij. Maar toch was er nog iets aanwezig waardoor ik maar niet tot mijn ware kern kon komen en contact kon maken met mijn begeleiders. Met “spirituele ontwikkeling” hoopte ik dus dat Caroline en Maurice mij daarbij konden helpen. En dat hebben ze zeker gedaan, boven mijn verwachtingen. Zij hebben mij niet alleen in contact gebracht met mijn begeleiders, maar ook dat laatste stukje muur die ik nog in mij droeg helpen oplossen waardoor ik de wereld weer veel positiever, mooier en liefdevoller ervaar. Zelfs thuis kan ik het merken aan mijn kinderen dat er een verandering heeft plaats gevonden. En dat is voor mij een heel mooi geschenk! Mijn zus heb ik ook naar Caroline en Maurice gestuurd en die hebben ze ook op een hele mooie manier geholpen. Bedankt voor het mooie werk dat jullie verrichten.

Anoniem

Ergens in oktober las ik op Facebook een aankondiging van de spirituele ontwikkeling. Wat me vooral trof was de zin: je leert ze te voelen, hulp te vragen en te ontvangen. Nu had ik wel contact met begeleiders, alleen op een andere manier. Iets trok me aan. Ik heb me aangemeld en wachtte het verder af. Het bleek een voltreffer te zijn. En unieke wijze van een combinatie van contact maken met je begeleiders en het weghalen van belemmeringen door te gaan voelen, gaan ervaren. Reeds na een week waren mijn mede-cursisten veranderd en niet zo’n beetje ook. Opener, mooier, meer aanwezig. En ook bij mij was het nodige gebeurd.
Op een liefdevolle wijze begeleiden Caroline en Maurice de groep. Ieder op zijn/haar eigen wijze. Zeer bijzonder en uniek is de muziek die gebruikt wordt om je te helpen te voelen, te ervaren.

V.

Lieve Caroline en Maurice ….. De veranderingen zijn al aan de gang. Een vriendin van mij kwam en zei ‘jij bent veranderd, je bent meer geaard’, yeahhhhh en opeens komt er van alle kanten heel veel liefde naar mij toe. Zelfs een schoonzus die mij negeerde kwam naar me toe op het feestje van mijn jongste broertje. Kleinkinderen die op mijn schoot willen zitten, knuffelen!! Hoe wordt het nog beter dan dit!!! Dankbaar voor alles maar ik weet en voel dat die workshop mij heel veel gegeven heeft!! Dank jullie wel, heel veel liefs, V.

Anoniem

Wat Spirituele Ontwikkeling II voor mij gedaan heeft is eigenlijk wederom niet te beschrijven! Door alle thema’s in het bijzijn van Maurice en Caroline te doen leg je deze vast als herinnering. Als je dan thuis tegen bepaalde dingen aanloopt vraag je je begeleiders dit nogmaals te laten voelen.

Anoniem

Mijn hoogtepunt na “verdiept” en het werken (eigenlijk gewoon leven) met mijn begeleiders is toch wel doordat ik zo intens met ze werk ik bepaalde dingen niet eens meer hoef te vragen maar het direct al weggehaald of opgelost wordt.

Katia

Ik ben erg gelukkig dat ik mijn spirituele begeleiders veel meer nabij heb kunnen ervaren door dit vervolg. Ik heb nu het vertrouwen dat dit blijvend zal zijn.

Anoniem

Afgelopen jaar kwam ik jullie continue tegen op Facebook: spirituele ontwikkeling etc.. Daar de woensdag en de vrijdag juist mijn werkdagen zijn, ben ik “maar” eerst “Van gedachten naar gevoel” gaan volgen op de donderdagavond. De ontmoeting voelde goed, maar de eerste keer voelde ik me apart. Ik moest mijn gevoelens delen met anderen, anderen die meer in hun hoofd leefden dan dat ik deed, waardoor ik mij anders voelde. Gelukkig was dit maar van korte duur, want bij de 1e sessie brak ik al, door het horen van de muziek. Het is niet te beschrijven wat deze sessies met je kunnen doen. Ik heb hierna ook de Spirituele ontwikkeling I en II nog gevolgd. En ja echt… ik nam gewoon vrij van mijn werk, want IK vond vanaf toen mezelf ontwikkelen belangrijker dan het werken bij mijn werkgever. Bij een van de laatste sessies voelde ik me niet lekker; het leek net of dat mijn vel van mijn lichaam werd afgetrokken. Het gevoel van pijn was niet fijn, maar o zo bevrijdend om nu mezelf te mogen zijn zonder masker op. Volgend jaar ga ik III doen en de bedoeling is om regelmatig mensen die op mijn pad komen, ook te laten kennis maken met jullie, want wat jullie samen voor een ander kunnen betekenen is ongelooflijk. Laten we samen een liefdevolle wereld maken!

Anoniem

Wat was het weer fantastisch!!

Anoniem

Dank je wel Caroline en Maurice voor een mooie, liefdevolle, bijzondere avond gisteren.

Anoniem

Het was weer een zeer bijzondere avond waar in liefde gegeven en ontvangen werd, dank jullie….

Anoniem

Healing satsang night ( thema liefde) – Wat een prachtige avond die ik als een schatkistje in me hart meedraag. Caroline Bun, voor mij ben je een engel de rust en liefde die je uitstraalt wauwwwwww!

Anoniem

Het was een indrukwekkende avond. Dank jullie hartelijk.

Anoniem

Lieve Caroline, wat een mooie avond was het. En wat ben jij een topper! Ik kom graag nog een keer badderen in de energie die jij en jouw Maurice neerzetten.

Barbara

Als er mensen de cursus van gedachten naar gevoel willen volgen van Caroline en Maurice dan beveel ik deze van harte aan. Ik heb hem ongeveer ander half jaar geleden gedaan en ik ben mede door deze cursus heel erg veranderd. Ik verander met de week. Het ene na het ander wonder komt voorbij. Alle negativiteit lost vanzelf op. Ik ben een blij en gelukkig mens. Meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd. Pijn is weg. Mijn lijf hoeft niet meer te schreeuwen. Ik leef geheel vanuit mijn gevoel. Ik leef moeiteloos en alles gaat vanzelf. Ik ontmoet alleen maar mooie liefdevolle mensen. Mijn relatie is op een hoger niveau gekomen.  Kortom het gaat geweldig met mij. Dank Caroline en Maurice

Anoniem

Een cursus zonder schrift en pen, geen tafel om aan te zitten maar een relaxed kringgesprek en een heerlijk matras met warme fleecedekens om de cursus Van Gedachten naar Gevoel via speciale muziek, gemaakt door Maurice, te gaan beleven en te voelen. Heel bijzonder en fijn. Ik ben ontzettend blij dat deze cursus op mijn pad is gekomen en ik kan het iedereen aanraden.

Anoniem

Ik heb ‘Van Gedachten naar Gevoel’ gedaan, omdat ik het gevoel had dat ik bleef steken. Veel moe en pijn. Ik ben 4 weken geweest en ik heb een hele goede stap gemaakt. IK VOEL WEER. En daardoor voel ik mij veel beter, rustiger, meer ontspannen, gewoon beter. Ik ben er nog niet(maar wie wel als je nog steeds op aarde terugkomt haha). Maar ik ben weer een stapje verder. Caroline en Maurice heel erg bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding. En misschien tot ziens bij spirituele ontwikkeling 1. Eerst maar eens dit wat ik nu heb ervaren toepassen. Ik kan iedereen aanraden die vast loopt deze avonden te volgen. Het is een mooie investering in jezelf.

Anoniem

Prachtig, wat een geweldige ervaring! Ik heb mezelf gevonden en als bonus m’n begeleiders! Ik voel hun kracht en hulp en ben daar zo blij mee! Ik durf mezelf te zijn, wat een geschenk! Dankjewel Caroline en Maurice voor jullie begeleiding, liefde en humor! Xxx

Anoniem

Het laatste stukje van vanmorgen klettert nog steeds naar beneden in mij. Raakt daarbij op zijn weg allerlei dingen aan, met soms de neiging tot een oude reactie of gewoonte. Deze lossen vervolgens heel gemakkelijk op in het niets, in rust. Want dat heb ik bij jullie mogen leren! Dank jullie wel. Wat mag er op deze wijze ontzettend veel snel en makkelijk helen in mij.

Anoniem

Intuïtief heb ik voor de workshop ”spirituele ontwikkeling” gekozen. Wat een bijzondere ervaring! Ik kan het iedereen aanraden die zich hierin verder wil ontwikkelen. Een innerlijke reis die mij dichter bij mijzelf heeft gebracht en in contact met mijn begeleiders. Ik was zo enthousiast dat ik daarna ook ”spirituele ontwikkeling II” ben gaan doen, die veel verdieping geeft. Je werkt in kleine groepjes en er is veel tijd en aandacht voor iedereen. De begeleiding van Caroline en Maurice is respectvol en warm. Ik voel me na deze twee workshops veel vrijer en ga liefdevoller met mezelf om. Caroline en Maurice dank hiervoor!

Anoniem

Voordat ik bij Caroline en Maurice kwam, had ik al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik had daarin al enorme stappen gezet, maar toch miste er nog wat. Bij toeval kwam ik op de site van Caroline terecht. Er ging een ‘ja’ aan van binnen en ik schreef me in voor Spirituele Ontwikkeling I. Ik vond de sessies meteen heel prettig en een verrijking. Wat me ook aan sprak is de nuchterheid van Caroline en Maurice. Je mag gewoon je schoenen aanhouden, koffie drinken, een foute grap maken. Geen zweverij dus. Alle sessies vond ik erg waardevol en met een goede opbouw door de weken heen. De laatste sessie had de meeste impact. Daarin gaf ik me over aan het leven, aan wie ik ben. Ik ervoer een enorme liefde voor mezelf en voor de mensen om me heen. Het voelt echt als dat ik ben aangekomen op de plek die het leven voor me heeft bedoeld. Hier ben ik. Ik hoef niet meer te zoeken. Dit is het. Wat me rest is gewoon mijn leven te leven.

A.

Lieve Caroline en Maurice, Wat heb ik een prachtige reis mogen maken met jullie; een reis naar mijzelf en naar mijn begeleiders. Tot het moment dat ik bij jullie kwam, had ik me nooit bezig gehouden met het al dan niet hebben van begeleiders maar wat ben ik blij en dankbaar dat ik hen heb mogen ontdekken en voelen.
In vier bijzondere sessies hebben jullie mij helemaal naar mijn gevoel terug weten te brengen. Ik weet en voel nu dat ik nooit alleen ben. Jullie ondersteuning daarbij is zo warm en liefdevol en op momenten dat ik de weg even kwijt was, wisten jullie mij samen direct weer de juiste weg te wijzen. Het is nu een week geleden dat Spirituele Ontwikkeling 1 is afgerond met een zeer bijzondere sessie. Het was zo bijzonder om via mijn medecursisten antwoorden te krijgen van mijn begeleiders; antwoorden die op dat moment in mijzelf niet opkwamen maar waar ik wel het meest aan heb op het ogenblik. Het kristal dat Maurice zo krachtig heeft toegesproken, wijkt geen moment van mijn zijde en mede hiermee voel ik mijn begeleiders heel dichtbij. Ook zeer waardevol is de verzekering die Maurice van mijn begeleiders kreeg dat ik me écht geen zorgen hoef te maken. Dat doe ik dan ook niet meer; ik maak me geen zorgen meer dat ik dit geweldige gevoel weer kwijt raak en dat ik weer ‘terug bij af’ zal zijn na een tijdje.
Ik voel me letterlijk veel warmer en breder en neem de ruimte in die voor mij is bestemd. Puur praktisch kwam me dat deze week zeer goed van pas in een twee dagen durende vergadering met een groep Frans- Engels- en Duitstalige collega’s waar ik prima mijn zegje wist te doen en me geen moment verloren voelde. Ik heb heel sterk het gevoel dat dit nog maar het begin is van veel meer moois, deels doordat ik al heb ontdekt dat een goed gevoel een goed gevoel versterkt en deels doordat ik binnenkort vol overgave aan deel 2 mag beginnen. Heel veel liefs, A

Kim

Hoe heerlijk is dat! Dank je wel lieve Caroline en Maurice voor jullie oprechte liefde, energie en inzichten. Jullie laten de liefde weer stromen in zoveel mensen! You make the WORLD a better place!

Anoniem

Wouw wat was deze workshop weer intens! Als je denkt dat het niet intenser kan…nou dan is dit wel de KNALLER!!! 

Anoniem

Wat voor mij een hoogtepunt was…was het thema twijfel!! Deze is doorvoeld en volledig weggehaald! Zelfs met kleine dingen, als wat trek ik aan;), helemaal weg!!! Wouw!! Hoe HEERLIJK!! En dan complete eerlijkheid erbij! Vanuit liefde alles kunnen, willen en mogen zeggen en jezelf alles waard vinden! Want dat is bij velen een “dingetje”…jezelf nooit meer wegcijferen voor wie of wat dan ook!! Volledig jouw ruimte pakken (alles met en vanuit liefde:). We hebben de volledige bescherming voor het kwaad mogen voelen, want als je liefdesverspreider wordt dan komt ook het kwaad daarbij kijken…deze is echt zoooooo fijn. Love my guidance from above!!
En als kers op de taart nog “even” het laatste…wat dan ook ook…weg te laten halen wat je nog weerhoudt om in alle liefde volledig jezelf te kunnen en mogen zijn.
Elke dag van deze laatste drie daagse workshop eindig je met “Final Intense Contact”….en WOUWIE!!! Nog NOOIT heb je je begeleiders zoooooo intens gevoeld!!! Caroline en Maurice wat hebben jullie dit prachtig gedaan!! Jullie zijn zo puur en oprecht en zooo VOL liefde voor alles en iedereen. My Thank you goes beyond words!!

Anoniem

Het was prachtig!

Anoniem

De avond “loslaten”” van vorige week, was echt een geweldige ervaring voor me. Het behoort tot eé’n van de mooiste momenten uit mijn leven. Heel erg bedankt. Binnenkort zien jullie me weer.

Anoniem

Jullie hebben iets losgemaakt dat bij mij een diepe impact heeft. Toen ik gisteravond thuiskwam wilde ik geen tv meer zien omdat ik het simpelweg niet aankon. Nu ben ik opgestaan en merk dat ik het nog steeds niets van gisteravond kwijt ben. Eerst kwam jij in de pauze naar mij toe Caroline en legde voorzichtig een van je spirituele vingers op mijn beschadigde zijn.

Na de sessie zat Maurice direct naast mij en zei mij dat hij popelde om naar mij toe te komen omdat hij zo veel binnenkreeg. Een bijzondere ervaring en een eerste nieuwe levensafslag op mijn levenssnelweg waarvan ik de afslagen maar niet kon vinden. En ik heb nu behoefte om een gedichtje te schrijven, dat heb ik altijd wanneer mijn diepere emoties geraakt zijn.

Dan zijn ze daar, twee zielen

die het beschadigde van mij raken,

ik spartel, zoekend naar licht,

zoekend naar,

dan zijn ze daar,

al geheeld door een goddelijk licht,

stralen zij, weten zij, voelen zij,

ik spartel de komende dagen, zoekend

en voelend en nog zo onwetend,

dan zijn ze daar, op mijn pad, op naar

een nieuw inzicht…

Yvonne

Voor mij was ‘Van Gedachten naar Gevoel’ het begin van een mooie reis. Ik zat altijd in mijn hoofd. Door deze sessies heb ik mogen ervaren hoe fijn het is om vanuit je gevoel te leren leven. Stapje voor stapje gaat dat nu beter. Zelf had ik deze switch moeilijk kunnen maken. Ik vond het ook bijzonder om deze sessies met anderen te mogen doen. Wat een openheid onder elkaar. Ik raad iedereen die moeite heeft om vanuit zijn gevoel te leven ‘Van Gedachten naar Gevoel’ van harte aan.

H.

Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder. Dankjewel daarvoor.. Het was het geld zeker waard ….

Marjo

Bij Caroline en Maurice krijg je nieuwe inzichten over je levensvragen, bevestiging van dingen die je eigenlijk al wist en tips om verder te gaan. Contact met je begeleiders krijg je via de muziek van Maurice en zo voel je dat ze er zijn en je helpen als je het even niet meer weet Al met al een geweldige ervaring en het geeft je nieuwe energie om het leven voluit te leven!

M.

Enorm dankbaar ben ik Caroline en Maurice voor de enorme transformatie. In een tijd van 3 maanden heb ik spirituele ontwikkeling 1, 2 en 3 mogen ervaren en afronden. Enorme sprongen vooruit gemaakt, veel oude ballast losgelaten en ik kan en durf nu echt mezelf te zijn. Wat voelt dat als een enorme bevrijding. Hoewel het intensief was keek ik er elke week weer enorm naar uit weer iets los te mogen laten en weer een stukje van mezelf opnieuw te mogen ontdekken. Echt een cadeautje voor jezelf! Het contact met mijn begeleiders heeft mij veel rust, vertrouwen, zekerheid en lol gebracht. Een enorme verrijking in mijn leven, zou niet meer zonder ze willen!

M.

Enorm dankbaar ben ik Caroline en Maurice voor de enorme transformatie. In een tijd van 3 maanden heb ik spirituele ontwikkeling 1, 2 en 3 mogen ervaren en afronden. Enorme sprongen vooruit gemaakt, veel oude ballast losgelaten en ik kan en durf nu echt mezelf te zijn. Wat voelt dat als een enorme bevrijding. Hoewel het intensief was keek ik er elke week weer enorm naar uit weer iets los te mogen laten en weer een stukje van mezelf opnieuw te mogen ontdekken. Echt een cadeautje voor jezelf! Het contact met mijn begeleiders heeft mij veel rust, vertrouwen, zekerheid en lol gebracht. Een enorme verrijking in mijn leven, zou niet meer zonder ze willen!

Anoniem

Wat ik erg fijn vond was jullie down to earth aanpak. De woorden die jullie (of mijn begeleiders) me aanreikten. Het maakt het leven simpeler voor me. Op het moment dat je je handen op mijn borst legde Caroline, voelde ik rust, zachtheid, liefde mijn lichaam instromen…mooi om dat te mogen ontvangen.

Anoniem

Ongelooflijk wat Caroline en Maurice kunnen doen samen! Ik raad dit iedereen, maar dan ook echt iedereen aan! Je hebt allemaal weleens periodes van stress,gevoelens als boosheid/irritatie/frustratie/wanhoop/verdriet en noem maar op. Zij kunnen je helpen, geloof mij want ik heb dit zelf mee mogen maken! We leven in een maatschappij die steeds meer van ons verlangt en waardoor velen om ons heen uitgeput raken. Laat hen je daarbij helpen er voor goed van af te komen! Ik deel dit bericht omdat ik het iedereen gun helemaal tot rust en tot je eigen gevoel te komen ipv alleen maar in het hoofd te zitten. Neem contact met ze op en bespreek samen waar jouw knelpunten liggen of waar je in je leven steeds tegenaan loopt. Geloof mij ze kunnen je overal mee helpen! Ook al kun je bepaalde dingen voor jezelf niet goed verwoorden, zij weten/voelen precies wat je bedoelt en wat jij nodig hebt! Echt ongelooflijk. Ik dank ze uit de grond van mijn hart wat ze tot nu toe, in zo’n korte tijd, voor en met mij gedaan hebben.

Anoniem

Laatst las ik in een tekst van Caroline, dat de vier ochtenden levensveranderend zijn en dat een deelneemster stomverbaasd was. Bij het eerste dacht ik, mag het ook een onsje minder zijn en bij het tweede..stomverbaasd…? naaaa.
Nu geef ik toe, het voelt inderdaad als levens veranderend en ik ben nagenoeg sprakeloos. Vanmorgen kreeg ik als gevoel van de dag Geluk….hhmmm dacht ik nog Geluk…? Later in de badkamer voelde ik me intens gelukkig….een gevoel dat ik zelden heb gehad…..en ja Caroline ….ik was stomverbaasd…..werd er even stil van….Bedankt…jullie, jullie gidsen en de mijne…..Bedankt ook voor de liefdevolle en zorgvuldige aanwezigheid

Anoniem

Gisterenochtend was een hele mooie afsluiter van vier ochtenden in prachtige verbinding… Verbinding met jullie, alsook de lieve gelijkgestemde mensen die – net zoals ik – op zoek waren naar rust en antwoorden.
Ondanks het feit dat ik heel voorzichtig (sceptisch) ben met het vertrouwen van mensen die zeggen ‘open te staan naar boven’, heb ik al een aantal mensen mogen ontmoeten die inderdaad een lijntje blijken te hebben met..
De (laagdrempelige) Satsang avond was voor mij dan ook het begin van een soort van tweede interne revolutie. Maurice voelde feilloos aan waar ik mee ‘worstelde’. Het bijzondere van Maurice is dat hij het voelt, maar vervolgens ‘de boodschap’ ook zodanig kan brengen, dat je je op geen enkel moment ‘aangevallen’, in de hoek gedrukt of extreem geconfronteerd voelt. Het is ‘gewoon’ zo.. Je weet en voelt ‘t op het moment dat hij het zegt met de warmte waarmee hij dat doet. Waar Maurice (soms al lachend; levenskunstenaar) confronteert, is Caroline altijd volledig in liefdevolle rust, en weet door haar woorden en aanrakingen datzelfde terug bij jou te brengen.

Anoniem

Wat ik heerlijke thema’s vond waren dicht bij mezelf blijven, zelfacceptatie, ballast loslaten en vooral gedachteloosheid!! Die was zo heerlijk! Je raakt soms door omstandigheden weer zo snel in je hoofd en uit je gevoel dat deze echt super is! Ook vertrouwen en gelukzaligheid waren heel bijzonder en fijn!

Anoniem

Wat jullie met mij en mijn lieve schatten (begeleiders) in een periode van 9 maanden, ik heb spirituele ontwikkeling 1 tot 3 gevolgd, gedaan hebben is ongekend! Ik ben een compleet ander persoon. Ik hou eindelijk van mezelf en vind mezelf alles maar dan ook echt alles waard. Ik heb zoooooooveel losgelaten, echt gewoon alles wat mij niet meer dient. Ik heb eindelijk mezelf gevonden.

Anoniem

Zooooo mooi!

Marjo

Prachtig team zijn jullie! Zo’n feestje om bij jullie te zijn en geholpen te worden.

Anoniem

Dank jullie wel voor de mooie avond! Het was prachtig!!

Anoniem

Bedankt voor de bijzondere avond. Het voelde fijn en ook intensief aan. Er gebeurde inwendig en buiten mij van alles.

Anoniem

Wat een bijzonder mooie avond! Nog nagenieten van alle fijne energie.

Anoniem

Deze avond, gegeven door mensen die met liefde geven, was bijzonder. Ik dacht dat een bijzondere ervaring niet twee keer beleefd kon worden. Dank jullie Caroline en Maurice….

Anoniem

Lieve Caroline en Maurice, heel hartelijk dank voor een fijne Satsang gisteravond! Het heeft mij weer teruggebracht bij mijn essentie: mijn gevoel.

Anoniem

Ik vond de Satsang heel fijn. Het is mooi om te zien hoe je je verbonden kunt voelen met mensen die je verder niet kent alleen door de energie die er is. Ik voelde mij die avond gedragen door het leven het was erg bijzonder.

Anoniem

Lieve Caroline, Ben nog steeds onder de indruk wat van gedachten naar gevoel mij gebracht heeft. Zo mooi en soms ook nog zweverig in mijn hoofd. Voelen is echt heel fijn. Bijzonder hoe jij samen met Maurice dit kan delen en overbrengen op mij. Bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding xxx

Anoniem

Afgelopen jaar kwam ik jullie continue tegen op Facebook: spirituele ontwikkeling etc.. Daar de woensdag en de vrijdag juist mijn werkdagen zijn, ben ik “maar” eerst “Van gedachten naar gevoel” gaan volgen op de donderdagavond. De ontmoeting voelde goed, maar de eerste keer voelde ik me apart. Ik moest mijn gevoelens delen met anderen, anderen die meer in hun hoofd leefden dan dat ik deed, waardoor ik mij anders voelde. Gelukkig was dit maar van korte duur, want bij de 1e sessie brak ik al door het horen van de muziek. Het is niet te beschrijven wat deze sessies met je kunnen doen. Ik heb hierna ook de Spirituele ontwikkeling I en II nog gevolgd. En ja echt… ik nam gewoon vrij van mijn werk, want IK vond vanaf toen mezelf ontwikkelen belangrijker dan het werken bij mijn werkgever. Bij een van de laatste sessies voelde ik me niet lekker; het leek net of dat mijn vel van mijn lichaam werd afgetrokken. Het gevoel van pijn was niet fijn, maar o zo bevrijdend om nu mezelf te mogen zijn zonder masker op. Volgend jaar ga ik III doen en de bedoeling is om regelmatig mensen die op mijn pad komen, ook te laten kennis maken met jullie, want wat jullie samen voor een ander kunnen betekenen is ongelooflijk. Laten we samen een liefdevolle wereld maken!

Nanda Axmacher

Nu 2 sessies gehad bij Caroline en Maurice en ik vond het heel bijzonder. De nuchtere kijk op dingen en tevens zo spiritueel maakt het echt in balans. Bijzondere muziek en persoonlijke lichamelijke en emotionele ervaringen maken een hoop los. Ik wilde jaren geleden al zo graag contact met mijn gidsen hebben, maar dacht dat dit onmogelijk was voor mij en dat dit alleen was weggelegd voor hele spirituele mensen. Nu blijkt dat ook ik deze ervaring mag en mocht beleven bij deze speciale mensen en het lukte zelfs al direct de 1e keer. Ik doe nu de training Spirituele ontwikkeling I en heb de intentie om door te gaan met II en III. Ik wil me zo graag verder verdiepen hierin en voel me gezegend dat mijn man, die op zich niet gelovig is, volledig achter mij staat en ook altijd heeft gestaan in mijn processen. Ik kan deze sessies echt aanraden bij mensen die net als ik een zoektocht hebben naar zichzelf en meer willen leven vanuit gevoel.
Ik was zo onrustig geworden door allerlei soorten spirituele boeken van verlichte mensen, you tube films, regressietherapie, medium, aurareader, paranormaal beurzen en wat er zoal dagelijks voorbij komt aan tips en adviezen en hoe en wat je moet doen, dat ik zoiets had van hoe kan ik hemels naam zo “zijn” en worden voordat ik dood ga. Ik heb besloten dat ik eerst wil leren om volledig te luisteren naar mijn gevoel en ik zie daarna wel wat er nog verder op mijn pad komt.
Alle deuren staan open!!”

Anoniem

Wat jullie doen en geven aan jullie deelnemers is zó liefdevol, zuiver en inspirerend! En er is ruimte voor humor en grapjes, dat vind ik ook zo mooi aan jullie!

Anoniem

Onlangs heb ik bij Caroline en Maurice ‘in contact met je spiritueel begeleiders’ gevolgd. 4 ochtenden in een klein groepje gingen we verbinding maken met onze spiritueel begeleiders (gidsen). Er was diepgang en alle ruimte voor kwetsbaarheid, vragen en delen met de groep wat je ervaarde. Ondanks de focus op een diepere verbinding met ‘boven’ was er voldoende ‘aardsheid’. Ik heb geen zwaarte ervaren, wat makkelijk zou kunnen in een dergelijke groepssessie. Er was namelijk veel plezier, speelsheid en lichtheid. Daar zorgen Caroline en Maurice wel voor. Eigenlijk is het iets heel vanzelfsprekends: deze verbinding met onze begeleiders. Het gaat er alleen om jezelf hiervoor te openen. Dat je het vertrouwen voelt dat ze je willen helpen. Je hoeft alleen maar hulp te vragen. Dat vertrouwen is bij mij gegroeid door deze sessies. Zo heb ik bijvoorbeeld gevraagd de afgelopen periode of mijn begeleiders mij wilden helpen om werk te vinden en om nieuwe vriendschappen in mijn leven te brengen. Inmiddels heb ik een baan aangeboden gekregen en zijn er nieuwe mensen in mijn leven gekomen waar ik heel mooi contact mee heb. Dank Caroline en Maurice voor jullie liefdevolle ‘ZIJN’ en de tools die jullie mij hebben aangereikt meer in verbinding te komen met mijn spiritueel begeleiders. Ik hoef nu minder vanuit eigen wilskracht te doen en kan meer vanuit flow en in vertrouwen leven (mits ik er maar aan denk om deze hulp te vragen).

Anoniem

Voor mij heeft Spirituele Ontwikkeling I precies datgene gebracht wat ik wenste. Opnieuw én beter in contact met mijn intuïtie, innerlijk weten. mijn hart, dat wat mij nu is gebleken, mijn begeleiders zijn :-). De nu ‘oproepbare’ rustige gelatenheid (hèt ‘het komt wel goed gevoel’) in combinatie met de wetenschap dat je het allemaal niet alleen hoeft te doen, is de basis van waaruit ik nu de stappen kan/moet zetten om te komen tot een leven zoals het voor mij bedoeld is. Met overgave en dus weer in staat de ‘toevalligheden’ te zien voor wat ze werkelijk zijn en deze te benutten… Waar een hele bijzondere en lieve (Reiki) vriendin eerder heeft gezorgd dat ik die zó belangrijke richting vond en ‘overeind bleef’ tijdens de meest nare periode uit mijn leven, hebben Caroline – en dan vooral een confronterende Maurice – ervoor gezorgd dat ik eindelijk ‘los kan laten’… Ik merkte uiteraard wel dat ik mezelf limiteerde en telkens terugzette naar, maar vond maar niet de manier om dat blijvend te doorbreken. Dank jullie wel vanuit mijn hart!

Anoniem

Na Spirituele Ontwikkeling II – “verdiept” te volgen bij Caroline en Maurice is het werken met mijn begeleiders nog zoveel meer geïntensiveerd! Vergeleken met de eerste workshop is dit echt letterlijk samen de diepte in! Ik raad deze ook echt iedereen aan die de eerste gevolgd heeft!

Anoniem

Ik heb heel veel aan jullie te danken. Dankzij jullie voel ik me meer 1 met mijn begeleiders. Jullie hadden ook het geduld met mij. Dank jullie wel voor de gelukkige momenten en de ervaring die jullie mij gegeven hebben ❤????❤????. Wij gaan elkaar echt nog ontmoeten, zelfliefde en acceptatie, je eigen plek in mogen delen, alles heeft mij super gedaan dank voor jullie liefde en steun!! ????❤❤❤hou van jullie ❤????❤????

Anoniem

De meest intensieve ervaring ooit.

Anoniem

Jaaaahet was zo heerlijkwat een verrijking weer en wat n cadeautjeen hoe heeeeerlijk jullie weer te zienen alles weer zo intens te voelen in jullie aanwezigheid

Anoniem

Ben blij dat ik gekomen ben. De manier waarop jij (soms jullie) werkt heb ik nog nergens als zo intens ervaren. Dit is wat een healing moet zijn, en vaker is het een zwak aftreksel (om het even oneerbiedig te zeggen). De manier waarop je de hele avond mensen meeneemt naar zichzelf en helende energie laat ervaren is – alleen al om als toeschouwer mee te maken – bijzonder boeiend, en het ruimtescheppende en vredegevende gevoel van mijn healing kan ik nog steeds terughalen.

Anoniem

Ik vond het heel bijzonder! Het werkt zeker nog na! Dank jullie wel!

Anoniem

Wat een mooie avond, ik heb er veel aan gehad, En ga er nog veel meer aan hebben.

Anoniem

Wat een prachtige avond, ik ben zo blij met deze ervaring. Dank jullie wel.

Anoniem

Ik vond het een heel speciale avond. Was bijzonder wat je met me deed. Voelde een diepe ontspanning.

Hoe onderscheiden wij ons nog meer?

We blijven bereikbaar

Na afloop werkt de coachingssessie door en ook dan zijn we bereikbaar voor jou. Dit omdat we warm en betrokken zijn en je ook tussen onze sessies door de nodige sturing geven. Wij gunnen jou namelijk een gelukkiger leven. En laten we eerlijk zijn: dat wil jij toch ook!  

Coaching van hoge kwaliteit

Je kunt rekenen op hoge kwaliteit. We zijn erkend en aangesloten bij dé Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgBovendien worden onze sessies door veel zorgverzekeraars vergoed.

Effectieve relatiecoaching

Problemen in je relatie(s) hebben invloed op je welzijn en geluk. Dit werpt namelijk een schaduw op je dagelijks functioneren. Vandaar coachen we ook mensen die problemen ondervinden in hun relatie(s). Relaties tussen partners, maar ook relaties tussen ouders en kinderen. 

Hoe we onze kwaliteit waarborgen

We volgen jaarlijks bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

We zijn lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV), een vereniging voor therapeuten die staan voor professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid. Vanuit onze beroepsvereniging ontvangen we visitaties waarin wordt gecontroleerd of we aan alle wettelijke eisen voldoen. En we hebben ons gecommitteerd aan de beroeps- en praktijkcode van onze beroepsvereniging.

Bovendien zijn we aangesloten bij de geschillencommissie TCZ, waardoor we tegemoet komen aan de eis zoals die door de Wet Kwaliteit Klachten Geschillen en Zorg (WKKGZ) verplicht is gesteld. 

Coaching

Wat het ook is waar je last van hebt, onze coaching brengt je rust, bevrijding, helderheid en de gewenste verandering.

Workshops

Wil je minder denken en meer vanuit je gevoel leven? Of wil je je leven verrijken met de voor jou beschikbare spiritualiteit? Ben je zelf coach of hulpverlener en wil je je cliënt beter aanvoelen? We hebben voor elk wat wils.