ONZE TARIEVEN

Tarieven Personal Coaching

Tarieven coaching particulieren

Sessie van 1,5 uur €169,-

Tarieven relatiecoaching

Tarieven relatie coaching

Sessie van 1,5 uur €235,- inclusief 21% BTW

Tarieven coaching

Tarieven voor bedrijven
en organisaties

Voor mensen met eigen bedrijf of voor kleine bedrijven sessie van 1,5 uur €169,- excl. BTW.

Voor non-profit organisaties sessie 1,5 uur €195,- excl. BTW

Voor organisaties en bedrijven sessie 1,5 uur:
middensegment € 255,- excl. BTW
hoogsegment € 295,- excl. BTW
topsegment € 337,50 excl. BTW

avond en weekend tarieven coaching

Tarieven avonduren
en weekend

In de avonden (na 18.00 uur) en weekenden geldt een toeslag van 25% op ons normale tarief.

Coachingspakket

Coachingspakketten particulieren

PAKKET 1 INTENSIVE: Bij afname van 5 sessies binnen 6 weken, kost de vijfde sessie  €119,- ipv € 169,-. Dus 5 sessies voor €795,- ipv € 845,-

PAKKET 2 PROFOUND: Bij afname van 10 sessies binnen 3 maanden, kost de tiende sessie €19,- ipv €169,-. Dus 10 sessies voor €1.540 ipv €1.690.

Vergoeding psychosociale therapie, coaching

Vergoeding door ziektekostenverzekeraar

Informeer zelf bij je zorgverzekeraar of dit voor jou het geval is. 

Relevante gegevens voor declaratie bij zorgverzekeraar: Caroline Bun aangesloten bij de VIV en RBCZ® met AGB code

hoe vraag ik werkgever om coaching

Vergoeding door werkgever

Veel werkgevers zijn bereid te investeren in coaching, omdat het sterk bijdraagt aan jouw geluk, gezondheid, effectiviteit en werkplezier. In bedrijven is meestal een budget beschikbaar voor scholingskosten, en vaak mag coaching daartoe gerekend worden. Even navragen is dus zeker de moeite! Als je bedrijf de sessies voor je betaalt, gelden onderstaande bedrijfstarieven.

Bijstand coaching tarieven

Financieel krap?

Heb je weinig financiële ruimte, maar wil je wel graag door ons worden geholpen? Neem contact met ons op.
Heb je een bijstandsuitkering of ben je student dan krijg je een korting van €50,- per sessie en kost een sessie van 1,5 uur voor jou €119,-.

Annuleringsregeling coaching

Afspraak annuleren

Alle sessies die niet tenminste 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden conform het afgesproken tarief doorberekend en gefactureerd.

Coaching aan huis

Coaching aan huis

Als je niet in staat bent om naar onze praktijk te komen, kunnen we je bij jou thuis coachen. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

Ervaringen van klanten

Mark

Ik wil jou en Maurice nogmaals bedanken voor de 2 sessies. Ik heb veel geleerd over mijzelf en vooral hoe ik op een meer relaxte en positieve manier in het leven kan staan en mezelf positief kan ‘beoordelen’. Het geeft mij enorm veel kracht en relativeringsvermogen. Bijzonder wat en hoe jullie het doen.

Sonja

Lieve Caroline en Maurice, terug naar mijn gevoel, mijn lichaam. Alleen maar voelen, niet denken. Ik was het kwijt… Nu weet ik meer dan daarvoor hoe belangrijk het is mijn gevoel te volgen. Hoe belangrijk het is gewoon mezelf te zijn en me niet te verbergen achter een lach of een aangenomen rol . Met jullie open hart, tijd en aandacht hebben jullie mij geholpen, sterker nog… Jullie hebben mij laten voelen en ontdekken. In therapeuten land zijn er veel bezig hun eigen ego te voeden. Bij jullie heb ik het tegenovergestelde ervaren en dat maakt jullie bijzonder . Dankjewel daarvoor. Het was het geld zeker waard

M.

Caroline en Maurice hebben mij op een andere manier laten kijken naar mijn werk als advocate. Ze hebben me goed een spiegel voorgehouden. Ook de begeleiding onder de muziek van Maurice heeft mij erg goed geholpen. Ik zie mijn werk nu anders en heb weer veel plezier in mijn vak gekregen. Veel dank voor jullie hulp!

Meer ervaringen van klanten>>

Hoe we onze kwaliteit waarborgen

We volgen jaarlijks bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

We zijn lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV), een vereniging voor therapeuten die staan voor professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid. Vanuit onze beroepsvereniging ontvangen we visitaties waarin wordt gecontroleerd of we aan alle wettelijke eisen voldoen. En we hebben ons gecommitteerd aan de beroeps- en praktijkcode van onze beroepsvereniging.

Bovendien zijn we aangesloten bij de geschillencommissie TCZ, waardoor we tegemoet komen aan de eis zoals die door de Wet Kwaliteit Klachten Geschillen en Zorg (WKKGZ) verplicht is gesteld.

Coaching

Wat het ook is waar je last van hebt, onze coaching brengt je rust, bevrijding, helderheid en de gewenste verandering.

Workshops

Wil je minder denken en meer vanuit je gevoel leven? Of wil je je leven verrijken met de voor jou beschikbare spiritualiteit? Ben je zelf coach of hulpverlener en wil je je cliënt beter aanvoelen? We hebben voor elk wat wils.