Hoe we werken

Snel tot de kern. Warm. Bevrijdend.

Leer jouw gevoel kennen

Samen met ons ontdek je nieuwe dingen in jezelf. Je leert je gevoel beter kennen. Bovendien geven we je heldere inzichten. Dit samen leidt tot gedragsverandering en een andere beleving van je emoties en je gemoed. Het helpt je gelukkiger, comfortabel met je gevoel en sterker in het leven te staan. Wij helpen je hier graag bij, dat is wat we dagelijks doen. En daar houden wij van.

Bij ons is persoonlijke coaching meer dan zelfonderzoek en antwoorden vinden in jezelf. Doordat wij voelen, horen en zien wat er met je aan de hand is, geven we je tijdens de coachsessies ook richting en komen we samen met jou in korte tijd tot de kern van jouw issue of vraagstuk.

Helderheid. Snel tot de kern. Krachtige verandering.

Dit alles doen we met onze eigen coachmethode. Namelijk door met onze woorden, krachtige helende handen en vaak ook met de door Maurice gemaakte muziek los te maken wat je in de weg zit. Met onze grondige en diepzinnige aanpak brengen we jou een positieve verandering: ontspanning, meer zelfvertrouwen en plezier in je (werk en) leven.
Wij oordelen niet en zijn er voor jou en voor jouw geluk

Wij, Maurice en Caroline, geven alle coachsessies samen. Dit doen we omdat we elkaar aanvullen en jij hierdoor veel meer krijgt dan bij welke coach dan ook. Wil je aan de ene kant wel door ons geholpen worden, maar durf je het aan de andere kant niet zo goed? Wees gerust, we hebben het alleen maar goed met je voor en willen maar één ding: dat jij je bevrijd en gelukkig(er) gaat voelen.

Waar je ook mee zit, we hebben daar geen oordeel over. We voelen je aan, voelen met je mee en helpen je er doorheen.

Spiritualiteit? Het kan, maar hoeft zeker niet.

Mocht je dit wensen, dan kunnen we je ook op weg helpen in je spiritualiteit. Maar als je hier niks mee hebt,
dan hebben we het er niet over. We zijn er tenslotte voor jou. Dat is hoe we werken!

> HERE TO HELP

Life coaching

Lukt het je maar niet te doorbreken waar je keer op keer tegenaan loopt? Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken of onzekerheid? Voel je niks of ben je juist heel emotioneel en voel je je daar ongemakkelijk bij? Of heb je behoefte aan een andere verandering, maar weet je niet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dán is het tijd voor onze life coaching!

Ervaringen van klanten

B.

Ik merk zo’n effect van de laatste afspraak. Ik ervaar een enorme rust sinds ik bij je ben geweest. Heel bijzonder. De paniek die ik voelde is er niet meer.

Peter

Ik heb veel aan de sessie gehad en heb er nog steeds veel aan. Fysiek voel ik me fitter, er zit geen onrust in me, ben meer in balans met mezelf en voel me niet langer een piekerend hoofd bovenop een krakkemikkig lichaam. De pijn zoals ik die vaak in mijn schouder en nek voel is ook steeds weggebleven, dus van krakkemikkig is gelukkig geen sprake meer. Door een paar keer per dag nadrukkelijk mijn rust te pakken en ‘in me te gaan’ probeer ik dit vast te houden en tot nu toe lukt dat opvallend goed. Verder valt me op dat ik meer in het moment zelf zit en niet intussen ook aan allerlei andere dingen loop te denken. Vrienden met wie ik nog op pad was, vielen het ook op, ze zeiden dat ik zo opgeruimd en ontspannen was. Nou, als ik het teruglees is het echt de beschrijving van een succesverhaal, maar ja, zo voelt het ook :-). Bedankt voor de wonderlijke sessie :-).

Hella van Kampen

Op een pure, eerlijke en respectvolle manier word je gespiegeld, altijd thuiskomen bij Caroline en Maurice.

Meer ervaringen van klanten>>

Hoe we onze kwaliteit waarborgen

 

We volgen jaarlijks bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

We zijn lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV), een vereniging voor therapeuten die staan voor professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid. Vanuit onze beroepsvereniging ontvangen we visitaties waarin wordt gecontroleerd of we aan alle wettelijke eisen voldoen. En we hebben ons gecommitteerd aan de beroeps- en praktijkcode van onze beroepsvereniging.

Bovendien zijn we aangesloten bij de geschillencommissie TCZ, waardoor we tegemoet komen aan de eis zoals die door de Wet Kwaliteit Klachten Geschillen en Zorg (WKKGZ) verplicht is gesteld. 

Coaching

Wat het ook is waar je last van hebt, onze coaching brengt je rust, bevrijding, helderheid en de gewenste verandering.

Workshops

Wil je minder denken en meer vanuit je gevoel leven? Of wil je je leven verrijken met de voor jou beschikbare spiritualiteit? Ben je zelf coach of hulpverlener en wil je je cliënt beter aanvoelen? We hebben voor elk wat wils.