Wie is Caroline Bun?

Warm. Open vizier. Eerlijk.

Het ontstaan van Caroline Bun Coaching

Met als doel om mensen te helpen, studeerde Caroline Bun rechten. Ze werkte veertien jaar in de juridische wereld als advocaat bij een groot internationaal kantoor en daarna als bedrijfsjurist bij een groot Nederlands bedrijf. Ondertussen was Caroline getrouwd en werd moeder van twee kinderen.

Het juridische gaf Caroline geen voldoening meer. Ze wilde meer voor de mens zelf betekenen. En dat heeft geleid tot een switch. Een opleiding tot coach en tot journey therapeut legde in eerste instantie de basis. In 2006 richtte zij Caroline Bun Coaching op en in 2007 samen met Lenet Leusink GroeiNU!, een coaching- en trainingsinstituut voor de advocatuur.

De kracht van Caroline

Het zijn niet zo zeer de vele opleidingen die Caroline onderscheidt van anderen. Wat haar uniek maakt in haar werk, is wie ze is en wat ze van nature kan, voelt en geeft. Als Caroline met je aan de slag gaat, merk je al snel dat er iets bijzonders gebeurt.

Ze voelt exact waar jouw pijn of issue zit. Haar woorden zijn raak en haar handen en ogen werken ongekend helend. Ze is empatisch, liefdevol en duidelijk. Samen met haar lukt het je om alles te voelen, echt van jezelf te houden en te veranderen wat nodig is om gelukkig te zijn in je leven en werk.

> SIDESTORY

When Maurice Met Caroline…

Een scheiding in 2010, en sindsdien co-ouderschap, wierp Caroline volledig terug op haarzelf. In 2014 kwam er een grote verandering. Caroline ontmoette Maurice op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde én van samenwerken. Hun gemeenschappelijk contact met ‘boven’ speelt daarin een grote rol.

Caroline Bun TV

Wij bieden je twee kanalen van Caroline Bun TV. Op beide kanalen kun je je gratis abonneren. Dan ontvang je bericht zodra er een nieuwe film of aflevering is verschenen.

Het eerste kanaal heet Pristine Earth Television, waar we korte films met muziek van Maurice en teksten van Caroline op plaatsen.

Ons tweede kanaal heet Caroline Bun Behandelt, met een serie informatieve filmpjes over hoe om te gaan met alledaagse issues.

Ervaringen van klanten

L.K.

Caroline heeft mij met haar begeleiding als coach onder andere geholpen bij het er laten zijn van mijn gevoel. De ratio voerde daarvoor sterk de boventoon. Sinds mijn coachingstraject ben ik gaan voelen en heb dat gevoel leren toelaten en accepteren. Mijn leven heeft een andere wending gekregen. Ik heb eindelijk de stappen durven nemen, die nodig waren. Ik voel me nu een ander mens.

R.

Lieve Caroline, ook ik heb via jou weer mijn onvoorwaardelijke liefde voor mezelf mogen voelen, ervaren en wat een transformatie heeft er sindsdien plaatsgevonden. Niet alleen met mijn zoontje van 1 en mijn man, maar ook met de vrouwen om me heen, ik kan het nu weer doorgeven en werken vanuit deze plek en opeens stroomt het weer en komen er mooie nieuwe klanten naar me toe. Dank lieve Caroline.

Sophie

Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om een coachingstraject bij Caroline te volgen. Zij wist op een prettige maar toch doortastende manier tot de kern te komen van mijn onzekerheden en deze weg te nemen. Ik ben hierdoor zowel op mijn werk als ook privé sterk gegroeid.

Meer ervaringen van klanten>>

Hoe we onze kwaliteit waarborgen

We volgen jaarlijks bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

We zijn lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV), een vereniging voor therapeuten die staan voor professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid. Vanuit onze beroepsvereniging ontvangen we visitaties waarin wordt gecontroleerd of we aan alle wettelijke eisen voldoen. En we hebben ons gecommitteerd aan de beroeps- en praktijkcode van onze beroepsvereniging.

Bovendien zijn we aangesloten bij de geschillencommissie TCZ, waardoor we tegemoet komen aan de eis zoals die door de Wet Kwaliteit Klachten Geschillen en Zorg (WKKGZ) verplicht is gesteld.

Coaching

Wat het ook is waar je last van hebt, onze coaching brengt je rust, bevrijding, helderheid en de gewenste verandering.

Workshops

Wil je minder denken en meer vanuit je gevoel leven? Of wil je je leven verrijken met de voor jou beschikbare spiritualiteit? Ben je zelf coach of hulpverlener en wil je je cliënt beter aanvoelen? We hebben voor elk wat wils.