Wie is Maurice Hirschhaut?

100% voelend. Gepokt en gemazeld door het leven.

“Gewoon Maurice”

Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom?  Maurice Hirschhaut is wie hij is, puur en volledig zichzelf.

Maurice groeide op in Amsterdam met ouders die tot in hun kern beschadigd waren door hun jonge jaren in Auschwitz. Zijn humor en passie voor muziek hebben hem geholpen om jarenlang te knokken voor een leefbaar bestaan. In de jaren dat hij zelf hulp ontving heeft hij een volledige zelfstudie gemaakt van de psychologie.

Na jaren als zanger en muzikant geleefd te hebben, heeft Maurice Hirschhaut een switch gemaakt naar de reclamewereld. Waar hij aan de slag ging als filmmaker en filmregisseur. Daar kon hij zijn creativiteit en explosies van geweldige ideeën volledig in kwijt kon. Zo richtte hij, zijn tijd ver vooruit, de eerste Nederlandse Internet TV zender op. En onlangs is zijn eerste sprookjesachtige fantasy boek uitgegeven.

Hoe Maurice Hirschhaut jou kan helpen

Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde én van samenwerken. Hun gemeenschappelijk contact met ‘boven’ speelt daarin een grote rol. Voor Maurice Hirschhaut is spiritualiteit niets bijzonders. Waarom? Omdat hij de verbinding met boven altijd al heeft gekend en dat voor hem dus heel gewoon is. Niet iets waar je over praat, maar iets wat er is.

Dit alles maakt dat Maurice jou kan motiveren, enthousiasmeren, los kan maken wat vast zit en je helpt om weer gedreven en levenslustig in het leven te staan. Dit doet hij door zijn duidelijke en zuivere aanpak waarbij hij je richting geeft door confrontatie, humor en expliciete opdrachten. Zo zet hij jou weer op het juiste pad!

In de sessies van Caroline en Maurice wordt gebruik gemaakt van door Maurice gecomponeerde muziek, muziek met een speciale werking. Daarnaast heeft Maurice bijzondere muziek gecomponeerd om thuis te beluisteren.

> SIDESTORY

Muziek als grote passie

Sinds maart 2020 is Maurice Hirschhaut drukdoende met het uitbrengen van drie door hem gecomponeerde en gezongen Pop/Blues/Rock albums, waarin hij terugkijkt op zijn hippietijd in Amsterdam en het Vondelpark. Het eerst nummer Freedom (Fight No More) is uitgebracht als een ongepolijste thuismix wegens corona. Samen met een aantal bevriende muzikanten werkt hij momenteel aan het eerste album Hippie Daze.

De artiest Maurice Hirschhaut

Maurice is al jaren muzikant en maakt tegenwoordig spirituele muziek samen met zijn begeleiders van ‘boven’. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst achteraf. Een mystieke ervaring. Het verrast hem telkens weer.

Elk muziekstuk heeft een ander treffend effect. Bijvoorbeeld muziek om de juiste vragen bij je omhoog te laten komen en aan je begeleiders te stellen. Muziek om antwoorden te ontvangen in de situatie waarin je je bevindt. En ook muziek die je helpt je begeleiders te voelen, je vertrouwen in hen te vergroten, je angst door hen te laten wegnemen, je te laten helen, en ga zo maar door.

Ervaringen van klanten

Alexander

Twee jaar geleden is Maurice mij gaan coachen en ben daardoor een totaal ander mens geworden. Ik voelde mij voordat ik gecoacht werd door Maurice vaak onzeker en in mijn verleden zaten gedeeltes die ik niet verwerkt had waardoor ik soms iets te vaak in een dip zat. Daardoor kwam ik niet verder in bepaalde situaties en kon niet “de stap omhoog maken” om in balans te komen. Het is Maurice gelukt door de confrontatie met mijzelf aan te gaan en inzichten te geven waarom de dingen zijn zoals ze zijn en daarin balans te vinden. En met balans bedoel ik een veel prettiger leven hebben in doen, denken en handelen. Maurice heeft bij mij onbewuste dingen bewust gemaakt en andersom.
Wil je, je leven echt een nieuwe positieve wending geven laat je dan coachen door Maurice Hirschhaut. Ervaar wat hij je kan meegeven in je bestaan op aarde!

Dounia Lkoundi

Werken met Maurice is echt een feest voor jouw bewustzijn. Gezelligheid + analytisch + intuïtief + transformatie = feestje! Door zijn coaching voel je je echt een ander mens. Je ziet situaties waar je eerder vast in zat, nu totaal anders. Permanent. Het is echt een geschenk aan jezelf.

Mark

Ik wil jou en Maurice nogmaals bedanken voor de 2 sessies. Ik heb veel geleerd over mijzelf en vooral hoe ik op een meer relaxte en positieve manier in het leven kan staan en mezelf positief kan ‘beoordelen’. Het geeft mij enorm veel kracht en relativeringsvermogen. Bijzonder wat en hoe jullie het doen.

Meer ervaringen van klanten>>

Hoe we onze kwaliteit waarborgen

We volgen jaarlijks bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

We zijn lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV), een vereniging voor therapeuten die staan voor professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid. Vanuit onze beroepsvereniging ontvangen we visitaties waarin wordt gecontroleerd of we aan alle wettelijke eisen voldoen. En we hebben ons gecommitteerd aan de beroeps- en praktijkcode van onze beroepsvereniging.

Bovendien zijn we aangesloten bij de geschillencommissie TCZ, waardoor we tegemoet komen aan de eis zoals die door de Wet Kwaliteit Klachten Geschillen en Zorg (WKKGZ) verplicht is gesteld. 

Coaching

Wat het ook is waar je last van hebt, onze coaching brengt je rust, bevrijding, helderheid en de gewenste verandering.

Workshops

Wil je minder denken en meer vanuit je gevoel leven? Of wil je je leven verrijken met de voor jou beschikbare spiritualiteit? Ben je zelf coach of hulpverlener en wil je je cliënt beter aanvoelen? We hebben voor elk wat wils.