Spirituele ontwikkeling I

Je begeleiders, ook wel gidsen genoemd, zijn al van voor je geboorte bij je. Ze hebben uiteraard geen lichaam meer, maar kunnen zich wel laten voelen, horen en (soms) zien. Misschien heb jij het over je engelen of gebruik je een andere naam. Het gaat er om dat er spirituele hulp voor je aanwezig is. Wij wijzen je de weg en helpen jou je spiritualiteit ontwikkelen!

Spiritualiteit ontwikkelen? Kom in contact met jouw begeleiders van boven!

Jouw begeleiders zijn er voor jou en willen niets liever dan dat jij gelukkig bent. Of je ze nu wel of niet voelt, hoort of ziet, ze zijn altijd bij je. Hun hulp is voor jou beschikbaar. Ze proberen je te bereiken. En dat doen ze vooral in jouw gevoel. Daarnaast geven ze je ingevingen, laten je oog vallen op dat wat voor jou belangrijk is. Bovendien waarschuwen ze je als dat nodig is. Wil jij deze vorm van spiritualiteit ontwikkelen? Lees dan zeker verder en zie hoe wij jou kunnen helpen!

Ze gidsen je door het leven 

De meeste mensen hebben het over intuïtie of ‘toeval’, maar zonder dat je dat weet is dat het werk van je spirituele begeleiders. En weet dat je begeleiders nog veel meer voor je kunnen betekenen, mits jij dat ook wilt. In Spirituele Ontwikkeling I, II en III reiken we je aan wat je begeleiders voor je doen en zul je dit daadwerkelijk ervaren. Het is een individuele workshop waarin we aan de slag gaan met jou en je helpen met spiritualiteit ontwikkelen.

Wat doen we in Spirituele Ontwikkeling I? 

We laten je ervaren dat je begeleiders van boven er voor je zijn en wat ze voor je kunnen doen. Je wordt door je begeleiders aangeraakt. Dit is een bijzondere ervaring, omdat je begeleiders zich normaal gesproken niet aan je bewijzen. Maar om je voor een keer te laten voelen dat ze er echt zijn, laten ze hun aanwezigheid voelen en weet je voor altijd dat ze er zijn. Vandaar uit werken we met jou aan de groei van je vertrouwen in je begeleiders. 

We leren je hoe je begeleiders jou kunnen helpen in je dagelijks leven, bijvoorbeeld als je ergens bang voor bent, tegen iets op ziet, verdriet voelt, geïrriteerd of boos bent en bij vele andere emoties. Je gaat vragen stellen aan je begeleiders en zult antwoorden ontvangen. En je wordt door je begeleiders geholpen om van jezelf te houden, je ruimte in te nemen, en krachtiger in het leven te staan. 

De weg van hoofd naar hart

Om werkelijk open te staan voor je spirituele begeleiders, is het nodig dat je hoofd geklaard is. Dat je voelt en niet belemmerd wordt door je denken. Ook dat je alles wat je aan kennis hebt vergaard, los kunt laten. Het gaat er immers om dat je zelf alles ervaart met een open blik. Dan beleef je het contact met je begeleiders het meest intens. 

Mocht je gevoel worden belemmerd door je denken, dan helpen we je eerst in je gevoel, hiervoor hebben we het unieke programma Van Gedachten naar Gevoel. Wil je eerst laagdrempelig met ons kennismaken, kom dan naar een van onze Healing Satsang Nights.

Spiritualiteit ontwikkelen: verdieping & ondersteuning

Na ‘Spirituele Ontwikkeling I’, kun je het contact met je begeleiders verder verdiepen in ‘Spirituele Ontwikkeling II’ en ‘Spirituele Ontwikkeling III’.

Iedereen die ‘Spirituele Ontwikkeling I’ heeft gevolgd, heeft toegang tot de ondersteunende, inspirerende en ‘geheime’ Facebookgroep ‘In Contact met je begeleiders van ‘boven’’. Dan kun je je ervaringen met je begeleiders met elkaar delen. Zo inspireer je elkaar en houd je het vragen om hulp aan je begeleiders levendig. 

Voor ieder die Spirituele Ontwikkeling III heeft gevolgd, zijn er ook de speciale SO III samenzijn bijeenkomsten.

De unieke toegevoegde waarde van Maurice en Caroline

Het is gebleken dat begeleiders zich gemakkelijker laten voelen in onze aanwezigheid. Hierdoor kunnen we je deze directe ervaring meegeven, zodat je vertrouwen groeit en je in het vervolg gemakkelijker opent voor hun hulp en begeleiding. Wij horen en voelen wat jouw begeleiders je duidelijk willen maken, en we leren jou dit zelf te kunnen.

In onze sessies werken met spirituele muziek die Maurice samen met zijn begeleiders heeft gemaakt. Deze muziek opent je spiritualiteit, gebruiken we om emoties los te maken en helpt je de boodschappen van je begeleiders te ontvangen.

Spirituele Ontwikkeling I: 

Individueel tarief:
4 sessies van 1,5 uur verspreid over vier weken € 676,–.

Indien je werkgever voor je betaalt, kun je een offerte opvragen.

Wanneer?
De data spreken we in overleg af. Eventueel kun je de eerste afspraak via onze kalender op onze website inplannen.

Met een groep aanmelden? (niet tijdens corona)
Heb je zelf een groep van 4 tot 7 personen met wie je dit wilt ervaren, neem dan contact met ons op en dan plannen we samen de data in. Groepstarief op aanvraag.

Details:

  • Ontvang hulp van boven
  • Toeval of spiritualiteit?
  • Vergemakkelijkt het leven
Spirituele ontwikkeling I aanmelden

Hoe wij ons onderscheiden

We blijven bereikbaar

Na afloop werkt de sessie door en ook dan zijn we bereikbaar voor jou. Dit omdat we warm en betrokken zijn en je ook tussen onze sessies door de nodige sturing geven. Wij gunnen jou namelijk een gelukkiger leven. En laten we eerlijk zijn: dat wil jij toch ook!  

Coaching van hoge kwaliteit

Je kunt rekenen op hoge kwaliteit. We zijn erkend en aangesloten bij dé Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgBovendien worden onze individuele sessies door een aantal zorgverzekeraars vergoed.

Effectieve aanpak

We coachen met zijn tweeën, waardoor niks aan onze aandacht ontglipt. Mannelijk en vrouwelijk perspectief. Warm en begripvol. Intensief en zonodig confronterend. En daar waar praten niet meer helpt, werken we met muziek die gevoel losmaakt, rust geeft en tot de door jou gewenste verandering leidt. 

Waarom een workshop bij ons?

Wat het ook is waar je last van hebt, onze sessies brengen je rust, bevrijding en helderheid. En je ontvangt waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen in je leven. Vaak zijn woorden niet genoeg. Daarom werken we met losmakende en helende muziek of geven we je soms een healing.  

Wij, Maurice en Caroline, hebben een unieke manier van werken die leidt tot meer rust in je hoofd en bevrijding van opgespaarde emoties. Zo word je bijvoorbeeld verlost van stress, oud verdriet, angsten en andere in de weg zittende emoties. Dit is belangrijk omdat deze weggestopte emoties vaak de oorzaak zijn van somberte, spanning, burn-out en vele andere klachten. De ruimte die door onze sessies in jou ontstaat, geeft je de helderheid die nodig is om tot de door jou gewenste gedragsverandering te komen. En daar helpen we jou uiteraard ook mee.   

Wie is Caroline Bun?

Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven.

Wie is Maurice Hirschhaut?

Maurice gaat niks of niemand uit de weg en is altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat.

Waarom een workshop bij ons?

 

Wat het ook is waar je last van hebt, onze sessies brengen je rust, bevrijding en helderheid. En je ontvangt waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen in je leven. Vaak zijn woorden niet genoeg. Daarom werken we met losmakende en helende muziek of geven we je soms een healing.  

Wij, Maurice en Caroline, hebben een unieke manier van werken die leidt tot meer rust in je hoofd en bevrijding van opgespaarde emoties. Zo word je bijvoorbeeld verlost van stress, oud verdriet, angsten en andere in de weg zittende emoties. Dit is belangrijk omdat deze weggestopte emoties vaak de oorzaak zijn van somberte, spanning, burn-out en vele andere klachten. De ruimte die door onze sessies in jou ontstaat, geeft je de helderheid die nodig is om tot de door jou gewenste gedragsverandering te komen. En daar helpen we jou uiteraard ook mee.   

 

Caroline Bun

Wie is Caroline Bun?

Caroline begrijpt je en voelt feilloos aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te zijn en vanuit je gevoel te kunnen leven.

Wie is Maurice Hirschhaut?

Maurice gaat niks of niemand uit de weg en is altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat.

Ervaringen van klanten

Tony

Ik ben volledig onbevooroordeeld aan het traject ‘spiritualiteit 1’ begonnen. Ik had er voor die tijd niet zoveel mee. Vanaf minuut 1 voelde het goed bij Caroline en Maurice. Hun benadering is nuchter, direct en raak. Ze stelden me vragen waardoor ik ging nadenken en nieuwe inzichten kreeg. Ik had ook direct enorm diepe spirituele ervaringen, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik was er zo door gegrepen dat ik achter elkaar ook traject 2 en 3 heb gevolgd. Het uiteindelijke resultaat is dat ik heel anders in de wereld sta. Een nieuw mens, met rust in het hoofd en hart. Ik ben in constante dialoog met mijn begeleiders en dat maakt mijn leven zoveel waard. Ik pak mijn eigen ruimte, heb mezelf lief en kan van daaruit zoveel meer genieten. Ga met Caroline en Maurice in gesprek en ontdek wat het jou kan brengen. Ze zullen je zeker niet teleurstellen.

Frank

Intuïtief heb ik voor de workshop
”spirituele ontwikkeling” gekozen. Wat een bijzondere ervaring! Ik kan het iedereen aanraden die zich hierin verder wil ontwikkelen. Een innerlijke reis die mij dichter bij mijzelf heeft gebracht en in contact met mijn begeleiders.

Irene

Alle sessies vond ik erg waardevol en met een goede opbouw door de weken heen. De laatste sessie had de meeste impact. Daarin gaf ik me over aan het leven. Ik ervoer een enorme liefde voor mezelf en voor de mensen om me heen. Hier ben ik. Ik hoef niet meer te zoeken. Dit is het. Wat me rest is gewoon mijn leven te leven.

Meer ervaringen van klanten>>

Schrijf je in voor Spirituele ontwikkeling I