Gepubliceerd op: 23 november 2017

Helende reis

De helende reis is ontwikkeld door Brandon Bays

Wat is de basis van de helende reis?

De helende reis is een methode die helpt als je iets hebt meegemaakt dat emotioneel voor je was en je emoties hebt onderdrukt. De emoties zitten dan nog steeds in je. Je kunt daar last van krijgen. Het kan dat je gedrag hebt aangeleerd of bepaalde overtuigingen in jezelf hebt vastgezet met als doel de emoties niet te hoeven voelen. Dit gedrag of deze overtuiging kan je in de weg gaan zitten, terwijl de oorzaak allang in je onbewust is verdwenen. Je vertoont onverklaarbaar gedrag of kampt met een onverklaarbaar emotioneel of lichamelijk probleem.

Zolang de oude emoties nog in je lichaam zit, draag je de daaraan gelinkte emotionele of lichamelijke ballast met je mee. Je ‘reist’ als het ware naar de in je lichaam opgeslagen emoties. Je ontdekt en voelt de emoties. En zo kunnen de in je cellen vastgezette emoties weer lostrillen en je cellen verlaten. Mogelijk komen er ook bijbehorende herinneringen in je bewustzijn. Dat is niet noodzakelijk, maar als het wel gebeurt, is dat goed. Je krijgt de kans je, vanuit de onderdrukte emotie van toen, alsnog te uiten.

Vergeven

Eerst spreek je alles uit wat nodig is. Daarna kun je vergeven. Je lichaam zal in staat zijn de emotionele of lichamelijke ballast los te laten. Na de helende reis zul je je bevrijd voelen.

Loslaten van oude emoties

Weggedrukt emoties veroorzaken soms onverklaarbare lichamelijke klachten. Fysieke en/of emotionele heling kan plaatsvinden als je de weggedrukte emoties weer toestaat en voelt. De zelfhelende kracht van je eigen lichaam kan dan zijn werk doen.

Caroline Bun, geaccrediteerd Journey therapeut

In 2007 is Caroline Bun opgeleid door Brandon Bays en geaccrediteerd als Journey therapeut. Ze is ook opgeleid tot Conscious Couch door Kevin Billet, de echtgenoot van Brandon Bays. Caroline is bij vele seminars trainer geweest, was in 2010/2011 Journey Embassador in Nederland en ging in 2009/2010 met Brandon en Kevin naar India.

Inmiddels werkt Caroline samen met Maurice op hun eigen manier. Ook gebaseerd op het doorvoelen van oude emoties, maar zonder dat het persé nodig is om bij de gebeurtenis van vroeger stil te staan. Een methode met wonderlijke resultaten.

Coaching

Persoonlijke Coaching

Life coaching

Heb je last van stress, spanningen, burn-out, te veel denken of onzekerheid? Of heb je behoefte aan een andere verandering, maar weet je niet precies hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dán is het tijd voor onze life coaching in Bussum!

Burn-out klachten

Burn-out coaching

Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? We pakken de oorzaak op mentaal, gedrag en emotioneel vlak aan. De uitputting die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. 

Relatie coaching

Weten jullie niet meer of je met elkaar door wilt? Is er misschien iets gebeurd wat moeilijk oplosbaar lijkt? Of mist de verbinding tussen jullie? Dan geeft onze relatiecoaching oftewel relatietherapie jullie nieuwe inzichten en kansen.

Zakelijke coaching

Te veel stress, burn-out klachten of ga je met tegenzin naar je werk? Loop je vast als leidinggevende? Zit er iets anders dwars in je functioneren? Of ben je toe aan een volgende stap, maar kom je daar zelf niet uit?

Groepssessies

Speciaal voor iedereen die vastloopt in het leven, financieel afhankelijk is van een minimale uitkering of een gelijkwaardig laag inkomen en verder geen of weinig financiële middelen heeft, geven we groepssessies voor €45 per persoon/per keer.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs